ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bu ülke adam deil ÖKÜZ yetiştiriyo ÖKÜZ ...milliyetçiliği pompaladılar ...ALIN İŞTE SONUCU ( eğitim sevyesi çok düşük olan ülkemizde dinin ve milliyetçiliğin sömürülmesi doğal olarak tehlikeli olur... )
9 Mart 2007 14:49
windowsmediaplayer
Bulaşmadıkları bi bizim kampüs kalmıştı burayada 2-3 senedir yerleştiler..Oooof off
9 Mart 2007 15:52
ormankaçkını
ya devrim kelimesinin içinde evrim geçiyo ya ondan dövmüşlerdir. biri çıkıp "evr" ya da "vrim" diye bişeyi savunsa onlar da dayak yerdi:)
9 Mart 2007 16:17
babyjane
ya evrim okullarda ( biyoloji bölümünde en azından ) ayrı bir ders olarak okutuluyor biz bundan vize final falan oluyoruz :D yani amaç nedir çözemedim ya komik gerçekten milleti dövecek şey kalmadı bu mudur ya sebep .. saçmalık ... bunun dinle alakası yok bunu biz değiştiremeyiz kendimiz uydurmuyoruz artık aşalım biraz ya bunları...
9 Mart 2007 18:13 ~ 9 Mart 2007 18:14
messiniyen
ateş olmayan yerden duman çıkmaz evrimi savunana ilkel bir dayak atılmış olan bu...
9 Mart 2007 20:15
uniquepuf
:):)::)
gone with the sin demis ki:
ateş olmayan yerden duman çıkmaz evrimi savunana ilkel bir dayak atılmış olan bu...
9 Mart 2007 21:02
d_u_d_e
okulun güvenliği de tartışılır kapılarda duran güvenlik görevlileri tam anlamıyla süs bitkisinden farksız tabi bunun suçlusu dekanlık, güvenlik görevlilerinin de can güvenliği yokki, ellerini kollarını sallayarak dolaşmaya ne hakkı var bu insanların bizim okulumuzda ya ben açıkçası çok rahatsız oldum bu durumdan artık dekanlığın biraz aklının başına gelip bi çözüm yaratması lazım die düşünüyorum.
9 Mart 2007 23:21
hayda.bre
bu gibi öküzlükler hep vardı nedense bu gibi öküzler milliyetçilikçe nara atıp tutarlar ama en taklitçi,özenti elbileri giyen, msn dahil olmak üzere Türkçe karakter yerine yabancı kelimeleri kullanan,öğrenci dövemek yerine ülkeyi soyunlara karşı bir kere de onlar bir tepki verse, adam dövmek yerine etrafıolup bitenleri anlatıp bilinçlerdirseler çok şey mi istiyorum ne :)
daydreamer06 demis ki:
bu ülke adam deil ÖKÜZ yetiştiriyo ÖKÜZ ...milliyetçiliği pompaladılar ...ALIN İŞTE SONUCU ( eğitim sevyesi çok düşük olan ülkemizde dinin ve milliyetçiliğin sömürülmesi doğal olarak tehlikeli olur... )
9 Mart 2007 23:57
sessizce
bazı uyanıklar insanların milliyetcilik vatan sevgisi din vs konularda ki zaaflarından faydalanmayı iyi biliyorlar..bunların altındada gaz veren birileri olmalı???
18 Kasım 2007 10:02
#handkap06#
kollar kafalar havada ucuodu satırlar falan güzel bi ortamdı ayagımıza tası yedik ama olsun bea:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9979
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!