gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Ankara Üniversitesi - Üniversitede ‘evrim’ dayağı
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 14
 Yazar: Mesaj:
ruin
ruin
okulum yaaa:((
çok karışık...:(

9 Mart 2007 14:28  mesajın adresini al  
dogujan
dogujan
a.q bizim cafeden sonra orayada saldırdılar

9 Mart 2007 14:31  mesajın adresini al  
ruin
ruin
saldırmadıkları yer kalmadı ya!

9 Mart 2007 14:35  mesajın adresini al  
daydreamer06
daydreamer06
bu ülke adam deil ÖKÜZ yetiştiriyo ÖKÜZ ...milliyetçiliği pompaladılar ...ALIN İŞTE SONUCU ( eğitim sevyesi çok düşük olan ülkemizde dinin ve milliyetçiliğin sömürülmesi doğal olarak tehlikeli olur... )

9 Mart 2007 14:49  mesajın adresini al  
windowsmediaplayer
windowsmediaplayer
Bulaşmadıkları bi bizim kampüs kalmıştı burayada 2-3 senedir yerleştiler..Oooof off

9 Mart 2007 15:52  mesajın adresini al  
ormankaçkını
ormankaçkını
ya devrim kelimesinin içinde evrim geçiyo ya ondan dövmüşlerdir. biri çıkıp "evr" ya da "vrim" diye bişeyi savunsa onlar da dayak yerdi:)

9 Mart 2007 16:17  mesajın adresini al  
babyjane
babyjane
ya evrim okullarda ( biyoloji bölümünde en azından ) ayrı bir ders olarak okutuluyor biz bundan vize final falan oluyoruz :D yani amaç nedir çözemedim ya komik gerçekten milleti dövecek şey kalmadı bu mudur ya sebep .. saçmalık ... bunun dinle alakası yok bunu biz değiştiremeyiz kendimiz uydurmuyoruz artık aşalım biraz ya bunları...

9 Mart 2007 18:13 ~ 9 Mart 2007 18:14  mesajın adresini al  
messiniyen
messiniyen
ateş olmayan yerden duman çıkmaz evrimi savunana ilkel bir dayak atılmış olan bu...

9 Mart 2007 20:15  mesajın adresini al  
uniquepuf
uniquepuf

:):)::)

gone with the sin demis ki:

ateş olmayan yerden duman çıkmaz evrimi savunana ilkel bir dayak atılmış olan bu...

9 Mart 2007 21:02  mesajın adresini al  
d_u_d_e
d_u_d_e
okulun güvenliği de tartışılır kapılarda duran güvenlik görevlileri tam anlamıyla süs bitkisinden farksız tabi bunun suçlusu dekanlık, güvenlik görevlilerinin de can güvenliği yokki, ellerini kollarını sallayarak dolaşmaya ne hakkı var bu insanların bizim okulumuzda ya ben açıkçası çok rahatsız oldum bu durumdan artık dekanlığın biraz aklının başına gelip bi çözüm yaratması lazım die düşünüyorum.

9 Mart 2007 23:21  mesajın adresini al  
hayda.bre
hayda.bre
bu gibi öküzlükler hep vardı nedense bu gibi öküzler milliyetçilikçe nara atıp tutarlar ama en taklitçi,özenti elbileri giyen, msn dahil olmak üzere Türkçe karakter yerine yabancı kelimeleri kullanan,öğrenci dövemek yerine ülkeyi soyunlara karşı bir kere de onlar bir tepki verse, adam dövmek yerine etrafıolup bitenleri anlatıp bilinçlerdirseler çok şey mi istiyorum ne :)

daydreamer06 demis ki:

bu ülke adam deil ÖKÜZ yetiştiriyo ÖKÜZ ...milliyetçiliği pompaladılar ...ALIN İŞTE SONUCU ( eğitim sevyesi çok düşük olan ülkemizde dinin ve milliyetçiliğin sömürülmesi doğal olarak tehlikeli olur... )

9 Mart 2007 23:57  mesajın adresini al  
sessizce
sessizce
bazı uyanıklar insanların milliyetcilik vatan sevgisi din vs konularda ki zaaflarından faydalanmayı iyi biliyorlar..bunların altındada gaz veren birileri olmalı???

18 Kasım 2007 10:02  mesajın adresini al  
#handkap06#
#handkap06#
kollar kafalar havada ucuodu satırlar falan güzel bi ortamdı ayagımıza tası yedik ama olsun bea:D

31 Mart 2008 19:59  mesajın adresini al  
med-cezir
med-cezir
vay anasını...:D

31 Mart 2008 20:02  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 14
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008