ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > bir başkadır lise aşkları ve tabi kıskançlıkları
mesk ask lise
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

bigbang
bigbang
kızcaızı lekelemeyeyim şindi; sınıfta, öğle tatili tenhasında, en arka sırada... benim ne işim var orada: ne biliyim, açılamıyodum buna bi türlü, şimdi onnar o vaziyetteyken çıkıp gidersem sankim tepki koymuş gibi olucam, ele vericem aşkımı da deşifre olucam diye korkuyodum. ben tam çantamdan sandviçimi alıp çıkacakken geldiler kuruldular sevgilisiyle arka sıraya bunlar, çıkamadım dediğim gibi, kitlendim kaldım. baktım olcak gibi değil, açtım sandviçi, pısslattım kolayı, başladım yemeye. arka sırada da bunnar birbirini yiyor; bir yandan kesiyorum yan yan... giren çıkan oluyo arada, bi bunnar bi ben, bi de yanda iki kız arkadaş daha sabitiz o öğlen sınıfta. çok garip duygular içinde yedim o öğle yemeğini, bayağı aşıkım kıza, ben açılamadan başkasıyla çıkmaya başladı vs vs. hepsi dönüp duruyo kafamda, kitlenmişim kalkamıyorum, "şap şup" ediyolar arada arkadan, lokmam büyüdükçe büyüyor ağzımda, annem de yine hem mayonez hem domates koymuş, offf!, kola da bitti çeyrek ekmek patladı bende, ekmek bayatmış da sandviç ayrılıyo yer yer, domatesler sıraya dökülür, bitmedi ki sevişmeleri, dayanamadım sonunda "gaaark!" diye bi geğirdim. hiç utanmadım; titredim, kendime geldim hatta
 1   8 Mart 2007 18:29   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde
yalan yaf lise aşkları falan..küçükmüşüz o zamanlar:p
8 Mart 2007 18:32   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
benim öğretmenler odasında konuşulan bir lise aşkım olmuştu.. tüm lise boyunca sürünce konuşulması normal sanırım :)) hatta evde kalmış bir Coğrafya Öğretmenimiz vardı (ki çok severdim kendisini) .. biz lise bitince ayrılmıştık.. bir gün ortak arkadaşlarımızı görüp bizi sormuş .. onlar da ayrıldığımızı söyleyince çok üzülüp "aaaaa ben mutlu olamadım keşke onlar olsaydı" demiş.. canım ya =)

tabi şimdi lisedeki aşkımı pek iyi anmıyorum.. kendisi zamanında çok yakın olan arkadaşlarımdan biriyle.. yine de allah mesut etsin..

^^^^
^^^^
lise aşkı dediğin şey bana 7yıl çektirdi biliomusun....=(((

^^^^
^^^^

war beyaaa olmazmıı

fralulet.gozde demis ki:

yalan yaf lise aşkları falan..küçükmüşüz o zamanlar:p

8 Mart 2007 18:33   mesajın adresini al  

bravado
bravado
aşk nedir ya....
8 Mart 2007 18:38   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
ilk aşkımı lisede yaşamıştım...unutulmaz...
8 Mart 2007 18:40   mesajın adresini al  

cwar-ge
cwar-ge
way bea.. lise yıllarında hergun kız kavgası yapardık kızın salladıgı yoktu ben bakıorum başka kımse bakamaz diye sağa sola saldırırdık.. gençtik cahildik :D
8 Mart 2007 18:40   mesajın adresini al  

ovov
ovov
ayy anmak bile garip geliyo. ne salakmışımm.. :) benimde devamlı derslere malzeme olurdu, çok uyardılar beni çookk ama o zmn basmıyor ki kafa. benim için hiç te iyi anabileceğim bişey yok :( o kadar olaylıydı ki kabus gibiydi. :(:( üf yaaa
ama arkadaşlarımdan hala beraber olanlarda var. oluyormus yani :)
8 Mart 2007 18:44   mesajın adresini al  

zebra finch
zebra finch
Liselii vardı yaa ahh o liselii kısacık etekli dar elbiselii...i::D.:D:D

öle bi türkü vardı..:D
8 Mart 2007 18:50   mesajın adresini al  

y@semiiin
y@semiiin
yasamadm valla ole bsy:))
8 Mart 2007 18:56   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
burhan çaçan liselim şarkısı halen hafızamızdadır ((: eskıden lısede asklar daha saf temız ve cıkar olmadan yaşanıyordu şimdi zor oyle asklar bulmak.
8 Mart 2007 18:58   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008