| |
dogujan
|
geçen evde kaldığım zaman farkettim, eşşek kadar olunca bunların tadı bi başka oluyo. hani öyle shrek tarzı şeyleri zaten severdim, bi de popüler olan southpark ya da spongebob filan da izlerdim... ama işin özü tom'muş, jerry'miş. ne bileyim, aslında bugs bunny baya şerefsiz bi tavşanmış, dafi'ye yazıkmış, tviti p.çin önde gideniymiş, silvestır'ın azmi birimizde olsa neler başarırdık diye düşündüm... izledikçe zihnim açıldı... çok güzel çok, bambaşka bi tat..
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
midman
|
BİZİM ÇOCUKLUĞUMUZDA VOLTRAN VARDI
CALİMERO VARDI
CASPER VARDI
ŞİMDİ NE VAR POKUMON-TELETABİ-VSVS
ESKİLERDEN YAYINLANAN ŞEYLER OLURSA ÖZELLİKLE ASTERİKS
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
grey.
|
fareler sehrini vizyona girdigi gun itibariyle izledigimde ayni celiskiyi hissetmistim...
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
chocolate
|
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
bigbang
|
tsubasa nın takımının hep yenilmesini istiyordum.gıcıktım feci. mına koduumun .....
|
|
2 ~ 550 gün
|
|
| |
avicenna
|
voltran thundercat transformers red baron
rouruni kenshin dragon ball
bu aralar naruto başladım mükemmel tavsiye ederim =)
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
ay savaşçısı vardı trt de çıkardı öğlen 3te :) hastasıydım yine olsa yine izlerim...
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
boorish
|
küçükken bayıldığım bugs bunny'den büyüdükçe nefret etmeye başlamıştım bende.
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
midman
|
evet tsubasayı hatırladım
pazar sabahı erkenden kalkardık demiya
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
ruin
|
casper,tom ve jerry,ninja kaplumbağalar...yine olsa da izlesek valla
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
banshee
|
Oldum olası bugs bunny'e, road runner'a, jerry'e, Tweety'e kıldım...
Bugs Bunny'nin o lanet tavşan değiliğinde birgün gebermesini hayal ettim.
Road Runner'ın ''beep, beep'' diye giderken son hızda, Coyote'nin Bir kayaya çizdiği tunel resminin içinden geçemeyeceğini ve birgün o lanet kayaya yapışacağını hayal ettim.
Jerry'nin deliğine Tom tüfeği sokup ateşlediğinde tekrar tüfeğinin ucunun tomun arkasında belirmesini değilde o pis farenin alnında belirmesini hayal ettim.
Tweety ise ahhh sarı Tweety. Ömrümü yedin gerzek kuş! '' Aaa bi kedi gördüm sanki...Evet evet bir kendi gördüm'' diye umursamaz tavırların beni gerim gerim gerdi! o altın çakması kafeste birgün sadece tüylerinin olacağını hayal ettim...
Coyote,Tom,Sylvester gibi dahilerin birgün kazanacağını hayal ettim.
Aslında hala beklemekteyim, her şey değişicek birgün. Ve ben bu yüzden hala çizgi filmlere bayılıyorum. Nedenim gerçekten geçerli.
|
|
2 ~ 550 gün
|
|
| |
_ay_büke
|
her insanin kendi icinde yenemedigi bi cocukluk ruh vardir, bunu unutmayalim ..
|
|
~ 550 gün
|
|
| |