ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > YouTUBE sitesi kapatılıyor mu?
sansur ataturk turk cd rezillik yunan video youtube
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

iksir
iksir
İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerin yer aldığı siteye erişim yasağı koydu.

İNTERNETHABER'in "Youtube'da Yunan rezilliği" haberi ile patlak veren skandala adalet el koydu. Türklere ve Atatürk'e "eşcinsel" hakaretine izin veren Youtube ağır bir fatura kesti.

Haberlerimiz üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Nurten Altınok, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğüne talimat vererek, konuyla ilgili görüntüleri istedi.

Gönderilen delil niteliğindeki bir CD'yi inceleyen Savcı Altınok, nöbetçi mahkemeden erişimin engellenmesini talep etti.

İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de Güvenlik Şube Müdürlüğünce gönderilen delil niteliğindeki bir CD'ye el koyma kararının onanması ve YouTube'ye erişimin engellenmesi talebini kabul etti.

Mahkemenin kararında, ''Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı, Türk Bayrağı üzerine İngilizce küfür içeren yazılar yazılarak aşağılandığı anlaşıldığından talebin kabul edildiği'' belirtildi...

Türk Telekom'dan açıklama

Türk Telekom, YouTube'a erişim yasağına ilişkin yaptığı açıklamada, ''resmi bilgi ulaştığında yasal gereklilikler çerçevesinde gereğinin yapılacağını'' bildirdi.//
6 Mart 2007 21:16   mesajın adresini al  

daisy=) **delilah**
daisy=) **delilah**
bu sebepten kapatılıosa hakedilmiştr!!!
6 Mart 2007 21:19   mesajın adresini al  

luteus
luteus
kapatılsın beter olsun lar köpekleer :( ben video koyuyourm oraya ve en az 1 gün onay için bekliyorlar.. ve onay verilirse yayına geçiyor... ancak bu tarz mesela atatürk' e yapılan hayin video yu ve benzeri kadek ve pkk adına koyulan videolarda neden onay veriliyor hemen... teror diyorlar mücadele diyorlar nerede kaldı bu i*ne amerikalıların anlayışı.. neyse çok kızdım. dağıtıcam kapanmazsa ben hacklicem.
6 Mart 2007 21:21   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
kapatılsın :@
6 Mart 2007 21:23   mesajın adresini al  

babyjane
babyjane
saçma sapanlaştı zaten iyice en iyisi kapansın
6 Mart 2007 21:24   mesajın adresini al  

babyjane
babyjane
gerçi siteyi kapatsan ne olacak adamların kafalarını değiştiremedikten sonra bu adamlar gidip başka sitede de aynısını yapacaklar... :(

6 Mart 2007 21:26   mesajın adresini al  

daisy=) **delilah**
daisy=) **delilah**

vallai ööle bşi yapabiliosan hiç kapatmalşarını bkleme hemen şimdi yap!!bir kere bu bir devletin kurucusu...hiç mi bööle şeeler dkkat edilmio,kimdr nedr bu adam ne yapar die!!!

luteus demis ki:

kapatılsın beter olsun lar köpekleer :( ben video koyuyourm oraya ve en az 1 gün onay için bekliyorlar.. ve onay verilirse yayına geçiyor... ancak bu tarz mesela atatürk' e yapılan hayin video yu ve benzeri kadek ve pkk adına koyulan videolarda neden onay veriliyor hemen... teror diyorlar mücadele diyorlar nerede kaldı bu i*ne amerikalıların anlayışı.. neyse çok kızdım. dağıtıcam kapanmazsa ben hacklicem.

manas
manas
geçen vermiştim pkklı şerefsizlerin Türk askerini öldürme vidyoları filan da var yu tubda arada bakıyorum yasaklanma filan yok..
iyi yapmış yargı haklılar.. İnşallah hacklenir. Genelkurmayın bu işle ilgilenen bir birimi vardı galiba inşallah becersinler de hacklesinler adileri...

pinky chocolatte
pinky chocolatte
youtube haketti bunu..bilerek veya bilmeyerek böyle bir videoya göz yummaları kabul edilebilir bişey deil..gereken zararı ve can acısını yaşarlar umarım..
o çocuğu da tespit etselerdi ne güzel olurdu....
6 Mart 2007 21:27   mesajın adresini al  

s.y
s.y
su basligi ben accakdim ama sinir var acamadim actigin icin tesekkur ediyorum...

kesinlikle kapatılmasi taraftariyim hatta bunun kamuoyuna şiddetli bir şekilde duyurulmasi lazim dunya çapında olsunki gorsunler yanlislarini boyle seylerde daha dikkatli olsunlar....
6 Mart 2007 21:30   mesajın adresini al  

ayaz26
ayaz26
kapatılsın tabi ya
6 Mart 2007 21:49   mesajın adresini al  

bravado
bravado
kapatmak neye care yanı bır ıkı vıdeo ıcın bır sıte mı kapatılır ya tamam vıdeolar bence de terbıyesızlık cezası verılmelı ama sıte kapatmak kadar buyuk sacmalık olmaz kı sıteyı kapatmaya guclerı yetıcegını sanmıyorum sadece ttnet kullanıcılarının gırmesı yasaklanır eee ne olcak bunun yabancı ızleyenlerı zaten turkler onların ne kadar terbıyesızce oldugunun farkında onemlı olan o vıdeolar ıcın cezalarını verıp o vıdeoları ordan kaldırmak...
 3   6 Mart 2007 21:52   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008