ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > bilkent üniversitesi > her bilkent personelinin kendini rektör zannetmesi
rektor personel bilkent
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

juggernaut
juggernaut
arkadaslar kampüste çoğumuzun zaman zaman karşılaştığı bir durum bu, hiç hakkı olmadığı halde öğrenciye laf söyleyen personelle karşılaştığımız illaki olmuştur veya kendimiz o duruma düşmüşüzdür. nedir bu görevlilerin hali, neden zırt pırt tutanak tutarım, şöyle yaparım böyle olur tarzı tehditler savuruyor bu insanlar, ve daha önemlisi neden hepsinde rektör havası var?? yoksa bunu onlara laf söylemeyen öğrenciler olarak bizler mi bu hale getirdik?
4 Mart 2007 18:57   mesajın adresini al  

gezegezegen
gezegezegen
Kesinlilkle koyunluktan doğan bir şey bu bence... Onlar eğer oldukları mevkide durmak istiyolarsa hareketlerine dikkat etmek zorundadırlar...
 1   4 Mart 2007 19:01   mesajın adresini al  

juggernaut
juggernaut
bence bu insanların pek işi gücü olmadığı için -özellikle kapı görevlileri ve trafik- kendilerine iş olsun diye öğrencilere sataşmayı kendilerine alışkanlık edinmişler. bir iki kere ağızlarının payını alsalar böyle olmicak ama devamlı öğrenci susarak karşılık verdiği için onlar da haklı olarak kendilerini rektör koltuğunda oturuyor zannediyorlar.
4 Mart 2007 19:05   mesajın adresini al  

william wallace
william wallace
bizim de ring şöförleri kendilerini rektör sanıyorlar
4 Mart 2007 19:09   mesajın adresini al  

juggernaut
juggernaut
yok bi tek onlar sanmıyo bizim abi :))
4 Mart 2007 19:11   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
4 Mart 2007 19:15   mesajın adresini al  

daddy's girl
daddy's girl
temizlik personelimiz saolsun istersek her dersten geçirebilirlermiş bizi bizimkiler üstün başarı madalyası hak edio canımm

ya bırakın kendi hallerine yazık
olmadı azıttılar kafa atarsınız en sağlamından
4 Mart 2007 19:38   mesajın adresini al  

zebra finch
zebra finch
Bizim de servis sorumlusu abimiz kendini rektör sanıyo bence...:S
4 Mart 2007 19:46   mesajın adresini al  

pasha35
pasha35
ben rastladim walla birinde ring soforunun biri bagirmaya kalkti azina s.ctim valla ezdirmeyin kendinizi haklıysanız arayın sonuna kadar ne olucaksa olsun
4 Mart 2007 19:50   mesajın adresini al  

juggernaut
juggernaut
@heineken: g*tümden uydurmuyorum ben bunu 5 senedir burdayım, sen daha yenisin anlaşılan
4 Mart 2007 19:50   mesajın adresini al  

daydreamer06
daydreamer06
yoksa bunu onlara laf söylemeyen öğrenciler olarak bizler mi bu hale getirdik?

aynen ööle koyun sürüsü gibiyiz ( kendimide katıyorum ) ... bizimkilerde sağlam bi duruş yok ki...iktisat binasının üstünde yanılmıyosam baz istasyonu gibin bişey var kimse mi ses çıkarmaz buna ya ...
4 Mart 2007 20:54   mesajın adresini al  

ostia puta
ostia puta
bilg. mühendisliğinin sekreteri mi dedinizz
4 Mart 2007 21:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008