ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
çocukluğumun en keyif aldığım aktivitelerinden biri.. yeniden aklıma gelmiş durumda bu aralar (çocukluğuma kafayı taktım zaten) =) =)
izmir'de fuarın açılmasını beklerdim dört gözle.. lunapark en keyifli o dönem olurdu çünkü.. cıvıl cıvıl.. bir sürü çocuk.. oyuncak sıraları.. korku tüneli.. atlı karınca.. elma kurdu vardı bi de izmirdekinde.. kamikazeden hep korkardım mesela.. ama cesaret edip binicem en kısa zamanda..
vardır sizin de favorileriniz lunaparkta.. ya da anılarınız.. ya da lunaparkın hatırlattıkları.. vardır işte bir şeyler =)
4 Mart 2007 13:23
kuyruklurockyıldızı
çarpışan araba ..onun dışında geçen senen tıtrıla bindim eşşek ben yani :))
4 Mart 2007 13:25
muzzoo
geçen sene yegenimi lunaparka götürdügümde, aldığım 10 biletinin 5 ini kullanmk zorunda kaldım. insanın canı çekiyor ya
4 Mart 2007 13:26
ruin
çok eğlenceliii:)
ahtapot güzel,balerin güzel:)
korku tüneli ise hiç korkunç değil :) gondol da süperdir hızlı hızlı sallandıkça çığlık atarsınız deşarj olursunuz:)
ama artık sık sık gidemiyorum çünkü ankara'daki lunaparkı serseriler bastı:((
4 Mart 2007 13:27
juggernaut
balerine bindim, annecim korkudan yarıda durdurup indirmişti bizi, bide merve vardı mahallenin en güzel kızı, ona hava atıodm yarıda kaldı :))
4 Mart 2007 13:29
arethusa//lúthien
lunapark toplaşması yapsak... :)
4 Mart 2007 13:31
ßµ®ãk
kucukken cok gıderdım babamla carpısan otolar bıde motorsiklet vardı boyle daireler cizerek yukselirdi bir platformda,sımdı gıdın bakın genclık parkına alayı kıromançi dolu :S neden hicbir yetkılı bu konuyu el atmaz ılgınc,yol kenarı suslmekden daha onemlı bır konu bu bence.
4 Mart 2007 13:32
küçük bir kız çocuğu
ya ben de gitmek istiyorum ankaradakine ama çok kötü olmuş diyolar.. o yüzden kalabalık gitmek lazımmış sanırım.. :S
4 Mart 2007 13:33
iy@z
benim de favorim çarğışan arabalardı. sonra bizim orda silihla atış yapma da vardı balon falan patlatıyoduk. bi de balerinnn :)
4 Mart 2007 13:34
küçük bir kız çocuğu
havada sallanan salıncaklar vardı bi de .. çok severdim ben onları .. uçuyormuş hissi verirdi insana..
4 Mart 2007 13:34
dreamworks®
bi kere gondola bindim o günden beri kullanmam lunaparktaki alet edevatı..
birde ankara'da gitmeyi sevmiyorum nedense?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9840
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.