ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > özgürlük
insan mekan ozgurluk
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

eletuera
eletuera
hani insanın yanında kendini özgür hissettiği kişiler yada oradayken rahat olduğu yerler vardırya siz nerde özgürsünüz yada kimle??
4 Mart 2007 02:40   mesajın adresini al  

nonexistence
nonexistence
bence herkes tek başına yaşadığı ,kimseyi tanımadığı hatta ve hatta kimsenin olmadığı bir yerde özgür olabilir.sonuçta hiçbir şekilde tam manasıyla özgür olamıyoruz.
ama huzur bulduğum yeri sorarsan odtü'de güneşli bir günde tek başıma fiziğin çimlerine uzanıp ,gökyüzüne bakıp ,müzik dinlerken huzur buluyorum ...
bir yer daha var o da bana kalsın :)
4 Mart 2007 02:44   mesajın adresini al  

eletuera
eletuera
ben hiç tanımadığım yerlerde daha özgürüm ruhun özgür bilmeden hareket edio keşfetmeye çalışıo içgüdüsel olarak
 1   4 Mart 2007 02:46   mesajın adresini al  

cereyan
cereyan
bi yer ve zman gözetmem içsel özgürlümü bulmussam...ama eger o benle degilse hiçkimse ve hiç bi mekan bana onun verdigi güveni veremez ...sonucta herbişi içimdeki özgürlükte baslar ve biter.........
4 Mart 2007 02:48   mesajın adresini al  

eletuera
eletuera
oo felsefik bi yaklaşım=)) haklısın ama ben zamanla yerle kişiyle anıorum çoğu zaman onu fark ettim
4 Mart 2007 02:51   mesajın adresini al  

william wallace
william wallace
dağların zirvesine çıktığım zaman... eskiden ayda en az 5 kez çıkardık babamla ama şimdi çıkmayalı iki yıl falan oldu
4 Mart 2007 02:57   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
hım... izmire sevgilime gittiğimde kuşlar gibi özgürdüm... nereyi gezmekistiyorsak geziyorduk ne yemek istiyorsak yiyiorduk ne dinlemek istiyorsak dinliyorduk ewe ne zmn gitmek istiosak gidiyorduk...
4 Mart 2007 03:03   mesajın adresini al  

cereyan
cereyan
zamandan mekandan kişiden arnirsa özgürlük olur...eger tanimi bile bişilere bagli olursa anlami nerede kalir özgürlügün özgür olmanin....
4 Mart 2007 03:03   mesajın adresini al  

eletuera
eletuera

ya genelde evden uzakta sanki özgür oluosun bana hep oluo mesela şuan başka bi şehirde okumak da aynı tadı verio

yavruş :)dişikartal demis ki:

hım... izmire sevgilime gittiğimde kuşlar gibi özgürdüm... nereyi gezmekistiyorsak geziyorduk ne yemek istiyorsak yiyiorduk ne dinlemek istiyorsak dinliyorduk ewe ne zmn gitmek istiosak gidiyorduk...

4 Mart 2007 03:07   mesajın adresini al  

basbleu
basbleu
kendı basıma bısıler basardıımda özgur hıssederım
4 Mart 2007 03:13   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Yalnızken veya sevgilimle başbaşa iken...
4 Mart 2007 03:13   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
hala yaşamış değilim yaşayanlara da saygılar..
4 Mart 2007 03:14   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008