ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Lost ve Prison Break bağımlarının 3. adresi sanırım Heroes oluyor..ben hala başlamaya cesaret edemedim...Kimisi çok sardı diyo,kimisi izleme çok korkunç diyo:)..
İzleyenler,dizi hakkında iyi-kötü eleştiri yaparlarsa çok sevinirim:)
4 Mart 2007 02:18
nonexistence
ayıp ediyon kopyala yapıştır yaparız...heeheh evet ne demiştim :
:)...peki korku olayı?...hiç korktuğun oldu mu:)...çünkü ben şimdi başlarsam gece gündüz seyrederim...hem korku hem heyecan kalbime fazla gelebilir:p
4 Mart 2007 02:24
william wallace
korku sahnesi hiç olmadı yanlış hatırlamıyorsam...
eğer lost izliyorsan losttan nefret etmene neden olabilir çünkü lostta 3 bölümdür ne olacak diye bekliyoruz ama hala bişey olduğu yok. heroes ve özellikle prison break çok daha hareketli.
4 Mart 2007 02:40
nonexistence
lost iyi hoş da ,herkes bi idealist kardeşim.kate gene tutturdu... neyse söylemeyeyim de,lost bence dış dünyaya açılmalı ,çok içine kapanık :P
4 Mart 2007 02:45
janislucani
valla ben okuldan olan yada yeni yayinlanan bolumu hemen indirebiliyorum.interneti saglam arkadas varsa gonderebilirim(gecen denedik baya uzun suruyo solim).prison break+lost+heroes ama soyliyim uzun suruyo.buarada lost kendinden sogutmaya basladi heroes daha iyi.bide umarim prisonbreaki cok uzatmazlar.
4 Mart 2007 02:50
mr ako
dediğin gibi lost prion breakten sonra 3.adresim heroes oldu...ii hoş güzel bi dizi, korku olayı yok hiç.... izle...ama benim yine de herşeye rağmen favorim lost...
4 Mart 2007 02:51
gregory house
izlemem ama çok fena oynarım
heroes = heroes of might and magic =)
4 Mart 2007 03:03
palindrom
hmm anlaşılan Heroes izlenmelik bi dizi:)...Lost hakkında haklısınız..şuaralar cidden bayık gidiyo..Ama Prison Break aksiyonundan hiçbişey kaybetmedi çok şükür..o da olmasa:P...
4 Mart 2007 03:07
mr ako
prison break grubunda da söledim burda da sölüorum bu sezon biter inşallah
4 Mart 2007 03:15
palindrom
Ağzından yel alsın, o ne biçim söz ööle:P
mr ako demis ki:
prison break grubunda da söledim burda da sölüorum bu sezon biter inşallah
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9836
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.