| |
manas
|
ya ben piramitler uzaylılar siyoizm marduk gezegeni sümerlerin astronomi bilgileri filan çok okuyup araştırıyorum.. çok da ilgimi çekiyor paylaşmak isteyenleri beklerim doğaüstü herşey adına.. belki bu başlık açılmıştır ama genel olarak marduk gezegeninden. hitlerin berlininde bulunan tibetli rahiplerden tutunda piramitlerdeki radyoaktif bulgulara kadar her şeyi paylaşalım..
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
manas
|
eric von dainekenin tanrıların arabaları kitabı olsun
türk kitapları marduk 2012 gizli sırlar öğretisi armageddon okumayan en azından bir göz gezdirmeyen yoktur herhalde..
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
piramitlerin sırrını çözmek istiorum
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
s.y
|
bende bu uzay olayına takıldım abı
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
manas
|
piramitlerin yapımıyla ilgili en ilginç bulgulardan bir tanesi.. gize piramitinin de içinde yer aldığı üç piramitin sirius yıldızı ve ismini hatırlamadığım diğer iki yıldızın iz düşümü olarak alınması ..
ve yıldızlar o konumlara göre ancak m.ö. 10 400 yılında geliyorlarmış daha da ilginci ise şu kamboçyadaki piramitlerde tam olarak aynı tarihi işaret ediyor...
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
cereyan
|
evet bende buna benzer şeleri burak eldemin mardukla randevu kitabinda okumustum....cok ama cok garip rastlantilar var...
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
chocolate
|
doğaüstü güçlere ve olaylara taktım ben de
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
bgn biz yapamıoruz o piramitleri...
ama adamlar o günün şartlarıyla yapmışlar...
acaba o zaman teknoloji bizden ileride miydi?
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
manas
|
hitler kendi ideallerini gerçekleştirmek için kara büyülere takmış tabii yanındaki heisenhover miydi neydi elemanlarıyla birlikte büyük alman imparatorluğunu kurmak için ve 2. dünya savaşının bitiminde yenildiklerinde 9 tibetli rahibin ölüleri bulunmuş...o zamanlar çok dikkat edilmemiş bu olaya ama sonraları çok tartışılmış bu olay yanıtta alınamamış.. hitler berline girmeden önce metro içine halkı sokup hepsini öldürmeye çalışmış daha çok kurban vermemiz gerekli diye haykırıyormuş.ayrıca sesinin bu kadar kitleleri etkilemesi de bu kara büyülere bağlanıyor...
kabbala diye bir diğer kara büyü çeşidi ise israillilerin daha hz. musa gelmeden önce yaptıkları bir şey ve tevrata da sokuşturmuşlar biraaz kabbalistik düşünceyi.. bu madonna ile gündeme geldi ama aslında baya tehlikeli bir şey ve siyonizmin de temel öğretileri arasında sayılıyor..
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
manas
|
efendim bir de gizli sırlar öğretisi diye bir kitapta anlatılan çok da mantıklı gelen şeyler var..
mesela o kitapta bu yunan efsanelerinin türk efsanelerinin aslında gerçek olaylara dayandıkları tezi var.. bu efsaneler aslında yaşanmış ama çarpıtılmış hikayelere dayanıyor bu kitaba göre..
mesela yunanlılarda tanrı lafı geçiyor. bu tanrılar aslında atlantisdeki üstün teknolojili grubu temsil ediyor. bu adamların teknolojileri o kadar gelişmiş ki yunanlıların aklı almıyor ve bu adamları tanrı ilan edip kendi kıt bilgileriyle ancak açıklayabiliyorlar bize gülünç gelen olaylar aslında onların kıt bilgilerinden ve atlantisle olan teknoloji farkından ileri geliyor diyor..kitapta hayli ilginç örnek ve saptamalar mevcut bu yönde...
gerçektende mesela düşünsenize bundan bin yıl önce bir meydana uçakla indiğinizi size de tanrı gözüyle bakmazlar mı ?
sümerlerin de yunanlılarında bütün mitlerinde gökten gelen varlıklara dair işaretler var..
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
cereyan
|
evet manas onu bende biliorum bicok konuda daha geri olduklari için işin içinden çikamadiklarinda bunlari mit olarak ortaya koymuslar bölece amaç hem halki bilgilendirmek ve önünü açmak hemde tarihe kazimak die biliorum...
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
manas
|
evet cereyan bu admalar sırlarını da herkese vermiyorlarmış ve dinlerin içinde başka bir mezhep oluşturarak elit tabaka içinde yer alarak rahip olarak nesilden nesile bilgileri aktarıyorlarmış..
kulağa çok mantıksız ve hayali geliyor ama her halkta aynı şeyler olduğu için insan durup düşünmeden edemiyor.
ayrıca yer altında yaşadıklarına dair söylentiler var şu an azerbaycanda bir bölgede çukurun içinden gerip ışıklar ve sesler geldiği gözlenmiş ve bu seslerle ışığın canlı tanıklarının olduğu her yerde yazılıp çiziliyor...
ayrıca bermuda şeytan üçgeni denilen bölgede de buna benzer bir alan olduğu sıkça gündeme getirilmekte.. kuleyle yapılan son bağlantılarda beyaz bir ışık hüzmesinin içine girdik kaybolduk gibi garip ifadeler var ve o bölgede şaşırtıcı derecede çok uçağın kaybolması da iddiaları kuvvetlendirir yönde...
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
manas
|
cereyan demis ki:
evet manas onu bende biliorum bicok konuda daha geri olduklari için işin içinden çikamadiklarinda bunlari mit olarak ortaya koymuslar bölece amaç hem halki bilgilendirmek ve önünü açmak hemde tarihe kazimak die biliorum...
|
aynen öyle cereyan..böylece hazırlamak insanları.. bi de şimdi astronomi alanıyla ilgilenenlerden duyduğum kadarıyla güneş sistemimiz 4. boyuta geçmiş.. altın çağ olacakmış bu çağ halk daha bilinçli olacakmış ve bu çağda bütün sırlar açıklanacakmış dünya buna hazır olacak bilinç düzeyine erişecekmiş.. bütün çakralar açılacakmış gibi iddialar var.. her şey bu bilgiyi en sona ulaştırmak içinmiş..
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
cereyan
|
banapek fazla mantikli gelmesede bermuda şetan ücgenine bi açiklama buldularhatirladim kadarila..basit bi dogal gaz firlamasi dediler hattaa...o bölgede bulunan sudan ve havadan daha düşük özkütledeki bi gazin kendini yüzewe vurmasimiş tüm gizem....kaldirma kuvvetinide etkisiz hale getirdiginden oluomuş o batmalar..ama bencede farkli daha ortaya çikmamiş sirlar yatio bunun altinda vea bizde tipki eski yunanlilarin bilemedikleri cözemedikleri şelere mit dierek geciştirmesi gibi bizde daha teknolojide geri oldumuz için bunlarin altinda farkli güçler arioruz..
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
manas
|
cereyancım uçaklar nasıl batıyormuş peki öyle..
ayrıca bir de kuleyle görüşmeler filan var ortalık beyazlaştı nereye geçiyoruz filan diye..
bu olayı izafiyet teorisiyle bile ilişkilendirenler var ya çok uçmuşlar belki ama solucan delikleri denilen bir kavram var astral seyahatte kullanmak üzere düşünülen uzayın planar olmadığı düşünülüyor neyse neyse ben uçmıyim fazla kimse kesemez :)
|
|
~ 554 gün
|
|
| |