ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Konuşma ve yazışmalarda saygı belirtisi olarak kişi adlarının önüne getirilen söz, saygıdeğer, muhterem.
binlerce kişinin katili, milyonlarca doların müsrifi, avrupanın köpeği, yüzyılın şerefsizi bir de üstüne korkağı a.ö. için bu sıfatı kullanabilen aysel tuğluk ve dtp avanesini niteleyecek sıfatı ben bulamadım! bilen varsa söylesin lütfen!
nasıl bir düşünce özgürlüğü rüzgarı esiyorsa ülkemizde, adamlar katilleri saygıdeğer ilan ediyor, anayasaya aykırı her şeyi bağıra bağıra söylüyor bir de utanmazca herifçioğlu zehirlenirse konulu nutuklar atıp aba altından sopa gösteriyorlar...her şeyi geçtim bunu bir de siyasi parti kisvesi altında yapıyorlar ve hala kapatılmıyorlar...
demokrasi buysa...
O da bir şey mi? Türkiye Cumhuriyeti, Danimarka'dan yayın yapan ROJ TV'nin yayınını kapattırmaya çalışırken bugün Türkiye'de bu gazete satıldı. ve üstelik köşe bucak gizlenerek değil Sizin bakkalınızda diğer gazetelerle yanyana. Biz bunları engelleyemeden nasıl Danimarka'yı kınayabiliriz ki?
dün akşam okmeydanında gene gösteri yapmış şerefsizler ve gene bir belediye otobüsünü yakmışlar!
bu nasıl bir acziyet ya??
ulan doğuda güneydoğuda hadi çatışma var ya sen nasıl istanbulun ortasında güvenliği sağlayamazsın?
ne demek polisin giremediği mahallelerin olması?
ne demek istanbul gibi yerde kürt gettolarının kurulması?
bu devlet bu kadar aciz mi ya?
polis giremiyorsa yollarsın mavzeri çevik kuvveti olmazsa sokarsın askeri darmaduman edersin, kim ne yapmışsa yakalarsın...bu kadar mı zor ya?
allah kahretsin bu ülkeyi yönetemeyenleri!!!
4 Mart 2007 14:49
-&-...........-&+
boomerang ¹³ demis ki:
Sayın Or... Ço...,
(şimdi kimse anlamadı di mi?)
paylaşımın için teşekkürler :p
4 Mart 2007 14:50
-&-...........-&+
ben o altında olduğumuz mandadan sıkıldım..
böyle bağımsızlığında a.q.
tarihimiz bu değil bizim.
bu günkü siyasi anlayışa da s.kim
özer bunlar da anlaşılmadı dimi?
4 Mart 2007 14:52
vırdımdıymaz
edilen küfürleri demokrasi nutku atanlara da ithaf ediyorum...Gözünü seveyim Osmanlı'nın...höyt dedimi Avrupa'yı inletiyordu...Osmanlı geri dönemez ama ruhunu geri döndürmek bizim elimizde...
4 Mart 2007 15:02
manas
konuşsam tesiri yok
sussam gönül razı değil...
4 Mart 2007 15:03
iyiniyetli3.kişi
höyt dedi mi avrupayı inletmekten geçtim, bi kendi içimizdekileri titretebilsek..!!
ayrıca gazamız mubarek olsun arkadaşlar, siyasi hayatımıza nur topu gibi bir de kürdistan insiyatifi partisi ekleniyor!! hoş tabii bu haliyle kurdurmazlar ama az makyajla allayıp pullayıp çıkartırlar yakında sahneye!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9829
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.