ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  denklik esas mıdır?
lennie gel sana seker verecem lennie evlilik erkek kiz denklik
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

h@nde
h@nde
üniversite mezunu bir adamla ilkokul mezunu bir kadın ne paylaşabilir? kadın hayatı boyunca o ezikliği hissetmicek mi sonuçta? hem çalışan yapıyor. bir çok örnek var benim çevremde fakir bir aileden gelip de, össyi kazanıp üniversite okuyan. maddiyatla da alakası yok ki artık birşeylerin. hem artık devlet burs da veriyor böyle çok ihtiyacı olanlara. eğitimsizlik bahane değil.

maddiyata gelince denk olması tercih meselesidir her zaman. erkeğin gelirinin kadının gelirinden az olması her zaman problem meydana getirir. erkek kendini kötü hisseder. kadın da erkeğinin üstün olması beklentisine girdiğinden kötü hisseder bence yoksa paylaşmakla ilgili bir problem çıkaracağıını sanmıyorum. aksine destek olur yardımcı olur ama her zaman o erkeğin üstün olması arzusu vardır. en azından benim için öyle. ben maddi ve manevi olarak erkeğin üstün olmasını beklerim. üstünlük şart değil ama en azından denk olmalı.

sizce de öyle midir? yani toğlumun iki farklı kesiminden 2 insan birlikte olamazlar mı? lütfen görüşlerimizi paylaşalım
~ 555 gün   mesajın adresini al  

iksir
iksir
bi de masterını yapan kadınla ilkokul mezunu erkek olayı var lennie o ne olacak? :)))

bradford
bradford
ilham gelmiş olmalı yıne :)

-&-...........-&+
-&-...........-&+
kıçına giycek don alacak parası olmayan bir aileden gelip de,

tabirini beğenmedim..
 4   ~ 555 gün   mesajın adresini al  

h@nde
h@nde

erkeğin gelirinin kadının gelirinden az olması her zaman problem meydana getirir. erkek kendini kötü hisseder. kadın da erkeğinin üstün olması beklentisine girdiğinden kötü hisseder

íkśíŕ demis ki:

bi de masterını yapan kadınla ilkokul mezunu erkek olayı var lennie o ne olacak? :)))

iksir
iksir
lennie atakta bgn yine, arka arkaya döktürüo, ama o olmayınca bi tadsızlık olu yaawwf:)))

manas
manas
bence olurlar ama zor.. denklik saygıyı sevgiyi getirir zeka sorunları ortadan kaldırır.. herşey daha kolay yürür.. daha mutlu olur herşey...

aslan67
aslan67
bir süre belki olur;ama illa ki bir yerde tıkanır..erkek her zaman üstün olmayı ister,gururuna yediremez çünkü..

hırpık
hırpık
dengesizlik esas mıdır?

themun
themun
değildir

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
bi tane açınca rahatlayamıyo.. illa açıcak milyon tane..

o çocuk sana denk değil lennie'cim.. bırak sen onu..

chocolate
chocolate
okumak her şey diil çoğu zaman. kendini geliştirmek önemli.

erkeğin gelirinin kadından az olması meselesine gelince.. kişilikle alakalı.
geçinen geçiniyo. ama şu bi gerçek erkekler üstün olmak ister.

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008