malesef yanlış anlaşılmış avcılar kampüsünü bilemicem ama fen fakültesi adamı eşşekten düşmüşe döndürüyor ...
fransua demis ki:
bende istanbul universitesi kadar kek bir okul tanimiyorum sakin kizmayin bana ben arkadaslarimdan duyduklarimla konusuyorum.Hocalari siralari harika hele bir avcilar kampusu var gorulmeye deger dedim ya sakin kizmayin bana ben arkadaslarimdan duydum......
3 Mart 2007 14:58
aslan67
lan ismail aynı beni tanımlamıssın kardesim ya:D:D
-manik depresİf- demis ki:
ömer kim çalışmak kim ha tavla deseniz eyvallah..
ya ömeri çalışrken gören biri bana da sölesin ama kızlarıçalıştırırken hariç:D:D
ya adam final öncesi votka içne bi tip ne dionuz siz ya:D:D
haklarını aramaları güzel bence...bizde büt yok...şahsen bu bazen iyi bazen kötü olabiliyor...kötü yanı şimdi tek ders için koca yazımı heba edicek olmam bir an önce geçip kurtulmak warken. ama yazokulunun iyi yanı,üstten alttan fln ders alabiliyo olman...bizde akademik uyarı sınırı 2.00 akademik uyarı yedinmi,sınıf tekrarı deil ama,dc dd olan tüm dersleri alıosun...ff leri zaten alıosun...düşünün son sınıf bi akademik yedi,hoooop 1.sınıfa geri dd li dersleri almaya ...okul direk uzadı...ama avrupa birliğine uyum sürecinde yakında tüm üniversiteler bütünleme olayına geçecekmiş duyduğuma göre...ha bizim okulun güsel yanı alt sınır yok,çan eğrisiyle bi dersten 20 ile bile geçebiliyosun :D
3 Mart 2007 17:12
boomerang ¹³
gerek yok bütünlemeye..
3 Mart 2007 18:09
ashleyy
Biriler bizim okul için geçmek kolay tatlı dille falanmı dedi :)gülüorum ben sadece her duyduğuna değil gördüğüne inanmalısın çoğu arkadaşım bunalımda öyle sandığınız gibi hiç kolay değil hiç hemde
3 Mart 2007 18:28
:ceя;en:
benimde sabrım taştı ama başka nedenlerden dolayı....
3 Mart 2007 18:47
themun
bi bok olmaz yıne unıversıtenın sozu gecıo valla
3 Mart 2007 21:17
lillian
kesinlikle katılıorum.bi kere bütü olan okulda hala gecmenın zorlugundan bahsetmek ne kdr durustce bılemıorum...
ayrıca aman da cok zor bızım dıye bıdı bıdı yapanların okul ve bölumlerıne bakınca gulesim geldi:)) bızım kı söle zor böle zor dıye bisey yarstırmıcam simdi ama bilen biliyo acıkcası....surda itü bogazici odtu ytu gibi okullardan adamlar seslerini cıkarmazken baska okullardan bi cok kişinin bu kdr isyanlarda olması sacma gelıyo...
fransua demis ki:
bende istanbul universitesi kadar kek bir okul tanimiyorum sakin kizmayin bana ben arkadaslarimdan duyduklarimla konusuyorum.Hocalari siralari harika hele bir avcilar kampusu var gorulmeye deger dedim ya sakin kizmayin bana ben arkadaslarimdan duydum......
3 Mart 2007 22:45
ivy mrs holi şit
ben memnunum valla...çalışan geçer,çalışmayan kalır sistemi gayet güzel işte
4 Mart 2007 00:41
vitruvian
parasız egıtıme ve bu magdurıyete karsı yapılan eylemde akdenız unıversıtesısın ne kadar tepkısız bır ogrencı toplulugundan olustugu cok acıkca goruldu...formda akdenızlıler hakkını arıyor...lafları hep havada!!
bu sıstemde sadece son sınıflar degıl herkes esıt derecede mağdur..!ogrencıler arasında kı yozlasma gunden gune artarken yardımlasma ogrencı bırlıgı tamamen yok olmaya basladı!!ben bunun cok ornegıyle karsılastım!!
sonumuz hayrola
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9813
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!