ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
sizde büt e ne hacet sizde geçmeyeni dövüyorlar be sizin okul kadar kek okul mu war bizde finalde baraj war 50 nin altı kalıyor sizin okulda vize de 50 alan kaç kişi war acep :D
okulu bilmesem üzülücem halinize...
tertemiz okul kaymak gibi boğazda her türlü imkan war kaloriferiniz yanıyor :D
gel bi de bizimkini gör pislik içinde kalorifer kışın kar yağdığında bile yanmıyor sizin plazmalı kantininizin yaklaşık 4 de 1 ikadar bir kantinimiz war sizin açık büfe ürünleri bizde yok maalesef...
Yatın kalkın şükredin.
arethusa//lúthien demis ki:
bizde geçme sınırı 2 büt yok...sesimiz çıkmıo...
(1) 3 Mart 2007 13:03
ateşböceee
bizde de büt. yok ayrıca 1.80 barajı birçok üniversitede 2.0 yani 1.80de kaldırılırsa iyi olmaz sanrım..
3 Mart 2007 13:05
babyjane
belki bana kızacaksın bunları yazdım diye yanlış anlama ama ben 1,79 la kalmış bir insan oalarak sizin okuldan da arkadaşlarım olduğundan ve duyduklarıma istinaden konuşuyorum..
ve soruyorum sizin okulda 0.01 puanla kalan ve bir üst dönemi alamayan bir insan evladı war mı olabilir mi ?
benim bildiğim gidip hocayla konuşup not yükseltiyorsunuz eğer biraz da tatlı dilliyseniz ... bizde de prof ların yüzünü göremiyorsun ondan geçtim notlar asılıyor ortalıkta konuşacak hoca namına kimse olmuyor...
ayrıca final takvimi de finallerin olacağı haftanın öncesinde cuma günü yani son gün asılıyor daha ne diyeyim sana ben ??
bizde geçme sınırı 2 büt yok...sesimiz çıkmıo...
(1) 3 Mart 2007 13:09
ruin
babyjane,bizim okul da aynen tarif ettiğin gibi...
3 Mart 2007 13:11
babyjane
:( çok moralim bozuluyor
ruin demis ki:
babyjane,bizim okul da aynen tarif ettiğin gibi...
3 Mart 2007 13:14
chris moltisanti
Otursunlar da ders çalışsınlar!!!!
3 Mart 2007 13:23
babyjane
funda bak sakın iki yılın ortalamasını toplayıp da ikiye bölme gafletinde bulunma çuvallarsın
iki sene de aldığın tüm derslerin notlarını o derslerin kredileriyle çarp
tek tek hepsini topla ve sonra kredi sayısına böl BUNA AGNO denir
bizim okulda var ve beni yakan bu oldu son dönem tutuyor nasıl olsa biri 1,80 altı biri üstü geçtim diye düşündüm ama AGNO beni bitirdi...
@funda@ demis ki:
YA ARKADAŞLAR BU 2YILIN TOPLAMI 1.80 OLCAKYA....
BU NASI HESAPLANIO,NORMAL ORTALAMAMI ALIORUZ...??
3 Mart 2007 13:37
babyjane
okulunuzu beğeniyorum ben okulunuzu aşşağılamıyorum ama geçmenin çok büyük olay olmadığını düşünüyorum :) hala da aynı kanıdayım
baby jane...
özel okulda okuyoruz diye bizi aşağılamaya çalışır bi hava seziyorum ama elimden geldiğince sana açıklamaya çalışiim...
diğer bölümleri bilemicem mühendislikler için konuşuyorum ben şu an...
dediğin gibi tatlı dille not yükseltilseydi eğer 6 dersten 6sı da F olan arkadaşlarım olmazdı tahminimce...1.79la sınıf tekrarı yapanlar da olmazdı...
lütfen ama lütfen önyargıyla yaklaşmayın...
bizim tek avantajımız biraz daha rahat bi ortama sahip olmak...
ders konusunda sizden daha kötü durumda olduğumuzu söyleyebilirim çünkü diğer okullardan gelen hocalarımızın bazıları da sizler gibi önyargılı bize karşı!
3 Mart 2007 13:38
babyjane
bu arada AGNO Ağırlıklı Genel Not Ortalaması ... belki bilmiyorsundur falan diye yazdım yanlış anlama ben bu olay olana kadar varlığından habersizdim...
@funda@ demis ki:
YA ARKADAŞLAR BU 2YILIN TOPLAMI 1.80 OLCAKYA....
BU NASI HESAPLANIO,NORMAL ORTALAMAMI ALIORUZ...??
3 Mart 2007 13:39
aslan67
babyjane önyargılarından bir an önce kurtulmanı yazıma başlamadan önce temenni ediyorum;)özel okul olduğundan dolayı önyargıyla bakılan okulumuzdaki öğrenciler,devlet okullarında okuyanlardan kat kat fazla çalışıyor,afedersin eşşek gibi..buna rağmen 8 dersinin 5i f olan arkadaşlarım var,eğer öyle kebap bir okul olsaydı heralde herkes geçerdi okulunu..millet bir dönem kalmamak için g.tünü yırtıyo afedersin(okulun maddi açıdan külfeti düşünülürse);ama özellere olan bu önyargının hiçbir zaman değişmeyeceğini göz önüne alırsak bi sonuca varılamayacak bi konu..
3 Mart 2007 13:55
aslan67
çünkü bizde okuyamazsın 10 sene,sıkar biraz:Dbabanın cem uzan falan olması lazm:D
3 Mart 2007 13:59
aslan67
valla ben size cok samimi bişi soyliyim,ben burslu olarak okuyorum bahcesehirde,hic de dedikleri gibi özeller yatıyo falan değil..Gercekten paralı okuyanlar terinin son damlasına kadar çalışıyo..lisedeyken benim de bazı önyargılarım vardı;ama bu düşüncelerini o ortamları görmeden kıramıyosun..özelde okuyanların da devlette okuyanlardan hiçbir farkı olduğunu sanmıyorum..
3 Mart 2007 14:07
aslan67
bence özeldekiler daha fazla çalışıyo,çalışmak zorundalar...(istisnaları katmıyorum)
evet aynen öyle..ben sınavdan 5 saat önce çalışıyorsam,diğer adam 1 hafta önceden çalışmaya başlıyo
3 Mart 2007 14:11
aslan67
Sen burslu okuyosan zaten çalışmak zorundasın
yok abi ne çalısması ya:D
3 Mart 2007 14:12
aslan67
yok bizim okulda 5 sene kesilmiyo dedi ya patron:Dona güvenip yatıyorum:D
3 Mart 2007 14:14
fransua
bende istanbul universitesi kadar kek bir okul tanimiyorum sakin kizmayin bana ben arkadaslarimdan duyduklarimla konusuyorum.Hocalari siralari harika hele bir avcilar kampusu var gorulmeye deger dedim ya sakin kizmayin bana ben arkadaslarimdan duydum......
3 Mart 2007 14:35
the_ruach
ömer kim çalışmak kim ha tavla deseniz eyvallah..
ya ömeri çalışrken gören biri bana da sölesin ama kızlarıçalıştırırken hariç:D:D
ya adam final öncesi votka içne bi tip ne dionuz siz ya:D:D
3 Mart 2007 14:36
cereyan
sadece teprik edelim sessiz kalmaip haklarini aramişlarr..bravo....
3 Mart 2007 14:47
babyjane
malesef yanlış anlaşılmış avcılar kampüsünü bilemicem ama fen fakültesi adamı eşşekten düşmüşe döndürüyor ...
fransua demis ki:
bende istanbul universitesi kadar kek bir okul tanimiyorum sakin kizmayin bana ben arkadaslarimdan duyduklarimla konusuyorum.Hocalari siralari harika hele bir avcilar kampusu var gorulmeye deger dedim ya sakin kizmayin bana ben arkadaslarimdan duydum......
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9813
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!