ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ihihi benim geçerli olmasada bazıları için geçerlii mıahahah ::)
Kadınların evden çıkma sorunsalı araştırmalara konu oldu. Sonuçlar vahim. Kadınların ömrünün iki yılı evden çıkarken hazırlanmakla geçiyor.
İngiltere'de bir Last Minute.com adlı internet sitesinin yaptığı araştırmaya göre kadınların her gün evden çıkmak için hazırlandıkları süre hayatlarından iki yılı çalıyor.
Kadınların en zorlandıkları konuların başında sabahları evden çıkarken ne giyeceklerine karar vermek geliyor. Kadınlar sadece bu karar aşamasında 26 dakika harcıyor.
Kadınları en çok zorlayan ikinci konu ise saç bakımı. Saçlarını güne hazırlamak bir kadının hayatından 24 dakika çalıyor. Duş almak ve makyaj aşaması ise yarım saati geçiyor.
Sadece iş günleri!
Burada dikkat çekilmesi gereken nokta şu: Araştırma sadece iş günlerini kapsıyor. Sadece iş günlerinde evden çıkma hazırlığına iki yıllarını veren kadınların tatilde aynı işlere ne kadar zaman ayırdığı konusunda bir çalışma yok.
'Kadınların evden çıkma sorunsalı', erkeklerin, birlikte oldukları kadınlar konusunda en çok şikayet ettikleri konuların başında geliyor.
Peki erkekler sütten çıkmış ak kaşık mı? Araştırmaya göre yanıt evet. Erkeklerin evden çıkma hazırlığı, yine iş günleri baz alındığında, sadece 13 dakika sürüyor. Yani evden çıkmaya hayatlarının sekiz ayını veriyorlar.
3 Mart 2007 10:15
dogujan
ingilizler bole bi araştırma yapmıssa türkler için geçerli birşey deil o zaman
3 Mart 2007 10:38
zebra finch
Kesinlikle doğru bu olay katılıyorm.:)
Her sabah okula gideerken çektiğim eziyeti ben bilirimm ve herseferin de de servisi kaçırıyorumm :S:(:D
3 Mart 2007 10:39
dogujan
ama kadınlar her yerde aynı hepsi aynı
3 Mart 2007 10:41
arethusa//lúthien
yok yahu ben o kadar uzun tutmuorum hazırlanma ve evden çıkma işini...
3 Mart 2007 10:48
.....demolight.....
olsun ya napalım :)
buda doğanın bir gerei diorus ;)
3 Mart 2007 11:16
babyjane
Yalan!!!! Yok öyle birşey gayet atik çevik ve hızlıyımdır hemen hazırlanır çıkarım aşkımı hiç bekletmem...
3 Mart 2007 11:17
evaled_orphan
mıhahah en kısa nekadar süre mesela?
babyjane demis ki:
Yalan!!!! Yok öyle birşey gayet atik çevik ve hızlıyımdır hemen hazırlanır çıkarım aşkımı hiç bekletmem...
3 Mart 2007 11:37
yagmurdamlası
yok yauu kesın abartı bunlarr hele yesılım sen de abartmıssın baya hergun servısı kacırmak falan yok artık ! :S
3 Mart 2007 11:38
babyjane
evaled _orphan mesela ben en hızlı hazırlanan insanımdır evde ailede ilk ben hazırlanır çıkarım bir yere gidileceğinde gerekirse meydan okuyanlarla kapışırım ;) bilmem anlatabildim mi maximum 3 dakikada hazırımdır..
öyle 3.5 saat saçtı makyajdı giyimdi kuşamdı ay bu bunla oldu mu yok napsam diye beklemem bekletmem randevularıma genelde erken bile giderim ben beklerim bu konuda da gayet ciddiyim...
3 Mart 2007 11:47
cwar-ge
abı bnm ev arkadasları var 2 tane
sabah okula gitcez hazırlanıyoruz tamn kapıdan cıkıyoruz cocuk durun bi tuvalete giriim diyo neyse gidio girio tam cıkıyoruz ocak yanmıyor değil mi bi kontrol edip gelıyım dio tam dısarı cıkıyoruz ya abi ben bi kitap alıyım yanıma belki çalışacagım tutar kutuphanede diyo... herif şimdiden omrumden 2 yıl çaldı :)
3 Mart 2007 12:21
sryr
bnce tüm bunlar saçtan kaynaklanıyo yani en azından bnm için öle,uzun ve zor şekil alan saçlarla kim kolay hazırlanabilirki? bakımsız geziyosan o ayrı tabi
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9808
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.