| |
nonexistence
|
ipucu da girmiştim hazır başlığını da açayım dedim.
her cuma atvde saat 22.00'de yayınlanıyor.herkese izlemesini tavsiye ediyorum.hem türkiye'nin geçmişiyle alakalı, hem gerçekci, hem de güzel bir hikaye var ortada...1960'larda geçen bir hikayeyi anlatıyor...Adnan
Menderesin kurduğu Demokrat partisinden bir milletvekilinin ailesinin hayatı...genelde siyasi bir dizi değil fakat 1960da yapılan siyasi darbenin sonuçlarını ,idamları , mahkumların hayatlarını çok güzel anlatıyorlar.
özellikle idamın sahnelendiği bölümlerde tüylerim diken diken oldu,o kadar kaliteli bir oyunculuk vardı ki ,o dönemleri sadece anlatılanlardan bilirdim sanki gerçekten yaşıyormuşum gibi hissettim..hatta ağladım bile :)
yani arkadaşlar diyeceğim şu ki, geçin lostu ,herosu, battlestarı ,hayallerin değil de gerçeklerin anlatıldığı bir diziyi izleyelim....
tavsiye ediyorum...türk dizileri arasında gayet kaliteli bir yere sahip...
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
yani arkadaşlar diyeceğim şu ki, geçin lostu ,herosu, battlestarı ,hayallerin değil de gerçeklerin anlatıldığı bir diziyi izleyelim....
evet güzel bi dizi ama yine de kıyaslamalara gerek yok bende...zevk ve renk meselesi :)
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
barbie_girl
|
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
nonexistence
|
sonuçta ben de lostu ve herosu izleyen bir insanım ama düşüncemi söylüyorum..en azından gerçeklerle ve türkiye'yle alakalı...:)ve çok daha kaliteli bence
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
güveeen
|
başka bir sabun köpüğü zannediyodum ben onu; madem öyle değil denk gelirse izlerim
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
mona roza
|
içim karardı o dizi de,sürekli bi kavuşamama
şimdi çocuk ta doğacak babası bilmiyor,kadın başkasıyla evli hoof..
şarkısı çok güzel ama:))
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
nonexistence
|
iç kararacak bişey yok bence.ayrıca çocuk da doğdu nurtopu bir kız ...heheh
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
mona roza
|
nezaman doğdu,ahh orasını kaçırmışım en son pastanedelerdi:pp
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
fralulet.gozde
|
bence dizi tamamen wer çoşkuyu bazı şeyleri hatırlatmaya yönelik!!!
acındırmada diebilirm..
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
İsİlwen İsİlra(*)
|
acındırma ne demek? hangi adil mahkeme önünde yargılandı da suçlu bulunup idama mahkum edildi bu siyasiler... hem kimi kime acındırıyorlar?
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
fralulet.gozde
|
yapılan şeylere acındırıolar tekrar hatırlatarak!!!
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
cs
|
istisnasız her bölümünde ağlamaktan kendimi alamadığım, hatta belki de bu yüzden bir süredir izlemekten vazgeçtiğim dizidir kendisi.
|
|
~ 555 gün
|
|
| |