tursu suyu tursuyla yapilir arkadasim.
suyunu soruyosan o da tursunun ozu.
yuh amma attim.
küçük bir kız çocuğu demis ki:
turşu suyu limonla mı yapılır sirkeyle mi =)
2 Mart 2007 22:07
karakalem
aynen çok güsel filmdi..ne zaman turşu suyu içsem o film aklıma gelir..ne zaman o filmi izlesem mutlaka turşu suyu içerim:)))
2 Mart 2007 22:07
buraak
ulan canım valla çekti, bi tarafım şişicek sonra yatamıcam akşam.
2 Mart 2007 22:09
utanmaz'adam'
önce turşu suyu sonra turşu sonra rakı..
2 Mart 2007 22:09
züreyy-fa
yaf turşu suyu içince onun 3-4 katı da normal su içiyorum acaip yakıyo bi kötü yanı o yoksa ii :D
2 Mart 2007 22:10
sentinus
Aklınızda bulunsun,bu filmin çekildiği yer gerçekten bir turşucu.Cihangir'de ve adı da Asri Turşucu'dur. Kuruluş yılı sanırım 1938. Ve muhteşem turşuları vardır,şiddetle tavsiye ederim...
aklıma adile naşit ve münir özkul klasiği film geldi.. ne güzel filmd o ya:))
2 Mart 2007 22:10
daddy's girl
lithium demis ki:
aklıma adile naşit ve münir özkul klasiği film geldi.. ne güzel filmd o ya:))
geçen sene arkadaşla iddiasına girdiydim,2 bardak acı turşu suyunu içemezsin falan dediydi:)showda hayat bilgisi'nde oynayan iddiacı arif gibi dedim ki:Getir ulan yapmayan şerefsiz:)ve yaptım da(H):)
2 Mart 2007 22:12
daddy's girl
aslan67 demis ki:
geçen sene arkadaşla iddiasına girdiydim,2 bardak acı turşu suyunu içemezsin falan dediydi:)showda hayat bilgisi'nde oynayan iddiacı arif gibi dedim ki:"Getir ulan yapmayan srefsiz":)ve yaptım da(H):)
helal dioruzz o zaman sana
2 Mart 2007 22:13
daddy's girl
küçük bir kız çocuğu demis ki:
turşu suyu limonla mı yapılır sirkeyle mi =)
annem sirke koyuyo çokta güzel oluoooo sirkedirrr konulannn limonnnn olduğunu sanmamm
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9796
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.