ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > en güzel reklam , en berbat reklam..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

gitanne
gitanne
bence pınarın ürünlerini tanıttıgı vede ordakı karakterler burun bagırsak kemik..süper karakterlerdı.euhuehuo reklamı sevmiştim.sevmedigim reklamm ürünün ısmını hatrlamıyorum ama ''yoksa siz hala annenizin margaarinini mı kullanıosunuz''dıo du bı kadın fonlardan.sinir oluyorum halada...
2 Mart 2007 16:58   mesajın adresini al  

hırpık
hırpık
eskiden bi reklam vardı: ''on yüz bin milyon baloncuk yuttum'' diyen çok şirin küçük bir kız çocuğu vardı..ben onu çok severdim.. :)
2 Mart 2007 17:06   mesajın adresini al  

cereyan
cereyan

eeveeett bendeee cok severdim=)=)=) bence en güzel reklamlardan biri sprite reklamlari...dankek reklamlarina gicigim hernekadar basit ve etkin bi metod kullanio olsalardaa.....

hırpık demis ki:

eskiden bi reklam vardı: ''on yüz bin milyon baloncuk yuttum'' diyen çok şirin küçük bir kız çocuğu vardı..ben onu çok severdim.. :)

2 Mart 2007 17:41   mesajın adresini al  

pinky chocolatte
pinky chocolatte

çok emek harcanılan ve yaratıcı bi reklam olduğu kesin ama biraz uzun olmuş sanki..
bu arada bana göre bebeklerin yer aldığı reklamlar en başta gelir kesinlikle:)
ve arabayı park etmeye çalışan kızın olduğu doritos reklamı bana da saçma geldi..

voodoo child demis ki:

2000 den fazla denemee yapilmis...

2 Mart 2007 17:45   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
onun büyük halini merak ediyorum:))

hırpık demis ki:

2 Mart 2007 17:55   mesajın adresini al  

zülbiye
zülbiye
Peugeot 207 reklamıydı sanırım.. sevişen uğur böcekleri... mükemmel bi reklam :)))))))))
2 Mart 2007 18:11   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
'don't worry
be chewy'
bu aralar en kötü reklam bence
2 Mart 2007 19:04   mesajın adresini al  

bİtt®
bİtt®

kesinlikle katılıyorum =) süper yaaa

voeu de ciel demis ki:

Peugeot 207 reklamıydı sanırım.. sevişen uğur böcekleri... mükemmel bi reklam :)))))))))

2 Mart 2007 19:17   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
şu son yataş reklamından nefret ediyorum
yataşda oooo yyeeee
2 Mart 2007 19:55   mesajın adresini al  

gitanne
gitanne
kendsıı bzm yan komsu olmakla beraber artık serpılmiş gzl bır genc kızdır...hala çilli halla turuncu saçlı.uhuehuehe

hırpık demis ki:

2 Mart 2007 19:58   mesajın adresini al  

ange
ange
hakkaten o dilin üstündeki konuşan yaratıkların olduğu reklam kalksın ya ne biçim şey...halbuki chewydent öyle miydi?kaybolmayan sakız yapın kaybolmayan..şarkının remixi bile yapılmıştı:):)açıyoruz kapıyoruz....:p
2 Mart 2007 20:04   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
reklam çekerken insanları aptal yerine koyuyolar...bu da beni sinir edio malesef...izlenilesi reklamlar da var mutlaka ama nefret edilebilecek olanlar çoook daha fazla...
2 Mart 2007 20:05   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008