| |
babyjane
|
ben şu masanın ve içinde karamelli cafe crown olan kupanın sallandığı iğrenç reklamdan nefret ediyorum...
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
kretzsche
|
ben de bi kadının dilinin üstündeki pötür pötür bişeyleri gösterden reklamdan iğreniyorum. yasaklansın yayınlanmasın
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
ormankaçkını
|
dimi:) kız bi mola olsun eleman sallamasın masayı diye kave çıkartıyo e kave karamelli ne anladım. istemiyorum yan cebime koy hesabı var biraz sanki:P
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
william wallace
|
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
$h%liciou$**
|
doritos reklamını anlamış değilim....nedir yane kız arabayı park edemiyo eeeee??? ayrıca o sakız reklamı iğrenç dilinin üstünde binlerce küçük ne idiğü belirsiz şeyle rkonuşuyoooo fln..
|
|
1 ~ 554 gün
|
|
| |
babyjane
|
$h%liciou$** demis ki:
doritos reklamını anlamış değilim....nedir yane kız arabayı park edemiyo eeeee??? ayrıca o sakız reklamı iğrenç dilinin üstünde binlerce küçük ne idiğü belirsiz şeyle rkonuşuyoooo fln..
|
doritos reklamında güya kızlar arabayı park edemezmiş de miş miş diye bizimle dalga geçiyorlar sakın moralini bozma :)
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
banshee
|
Ben ise o sakız reklamını çok sevdim... Aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba... ''Çilek çileeeeeek...ıhh ıhh limon limoooon'' bence çok güzel.
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
$h%liciou$**
|
evet aynı reklam bana iğrenç geldiii..
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
auxara
|
arkonun bir tane reklamı vardı.küçük kız babasını koklayabilmek için devamlı ağlayıp yanına çağırıyordu.babasının arkasından da yan yan sırıtıyordu.reklama o kadar olmasa da reklamdaki küçük kıza hayranım

|
|
1 ~ 554 gün
|
|
| |
t.j
|
hani bi reklam vardı ya honda civic reklamıydı galiba...insanlar agızlarıyla sesler filan cikarıyodu...işte o reklama bayılmıştım en
|
|
1 ~ 554 gün
|
|
| |
$h%liciou$**
|
ayyy bu kıza bayılmamak eldemiii....aa aklıma geldi huggies reklamıda güzel bebek kendi bezini çıkarıyo akvaryuma takıyo:)
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
babyjane
|
:D bir de evy baby reklamı wardı eskiden 2 tane çok şeker bebek wardı kardeşim de tutturmuştu bu çocuklar nazardan çatlamış diye :D
güya biri kolundan çatlamış biri göbeğinden :D:D:D:D:D
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
dirilis
|
hayatın tadı coca colaaaaaaaa
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
mona roza
|
cem özer'in ped reklamı..adam kan rolündeydi
gıcık olmuştum
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
karakalem
|
bir banka reklemı vardı..o insancıklar o şekilleri süper çıkarıyorlar..en çokta çiçek ve sonradan çıkan kelebeğe bayılıyorumm:)
|
|
~ 554 gün
|
|
| |