ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  en güzel reklam , en berbat reklam..
hmm akillica sacma sapan reklamlar uzadikca uzayan reklamlar reklam
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

babyjane
babyjane
ben şu masanın ve içinde karamelli cafe crown olan kupanın sallandığı iğrenç reklamdan nefret ediyorum...
~ 554 gün   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
ben de bi kadının dilinin üstündeki pötür pötür bişeyleri gösterden reklamdan iğreniyorum. yasaklansın yayınlanmasın

ormankaçkını
ormankaçkını
dimi:) kız bi mola olsun eleman sallamasın masayı diye kave çıkartıyo e kave karamelli ne anladım. istemiyorum yan cebime koy hesabı var biraz sanki:P

william wallace
william wallace
ilk izlediğimde hoşuma gitmişti. ama türkiyede yayınlanmıcak reklamlardan =)
http://www.devilducky.com/media/55018/

$h%liciou$**
$h%liciou$**
doritos reklamını anlamış değilim....nedir yane kız arabayı park edemiyo eeeee??? ayrıca o sakız reklamı iğrenç dilinin üstünde binlerce küçük ne idiğü belirsiz şeyle rkonuşuyoooo fln..
 1   ~ 554 gün   mesajın adresini al  

babyjane
babyjane

$h%liciou$** demis ki:

doritos reklamını anlamış değilim....nedir yane kız arabayı park edemiyo eeeee??? ayrıca o sakız reklamı iğrenç dilinin üstünde binlerce küçük ne idiğü belirsiz şeyle rkonuşuyoooo fln..

doritos reklamında güya kızlar arabayı park edemezmiş de miş miş diye bizimle dalga geçiyorlar sakın moralini bozma :)

banshee
banshee
Ben ise o sakız reklamını çok sevdim... Aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba... ''Çilek çileeeeeek...ıhh ıhh limon limoooon'' bence çok güzel.

$h%liciou$**
$h%liciou$**
evet aynı reklam bana iğrenç geldiii..

auxara
auxara
arkonun bir tane reklamı vardı.küçük kız babasını koklayabilmek için devamlı ağlayıp yanına çağırıyordu.babasının arkasından da yan yan sırıtıyordu.reklama o kadar olmasa da reklamdaki küçük kıza hayranım

t.j
t.j
hani bi reklam vardı ya honda civic reklamıydı galiba...insanlar agızlarıyla sesler filan cikarıyodu...işte o reklama bayılmıştım en

$h%liciou$**
$h%liciou$**
ayyy bu kıza bayılmamak eldemiii....aa aklıma geldi huggies reklamıda güzel bebek kendi bezini çıkarıyo akvaryuma takıyo:)

babyjane
babyjane
:D bir de evy baby reklamı wardı eskiden 2 tane çok şeker bebek wardı kardeşim de tutturmuştu bu çocuklar nazardan çatlamış diye :D

güya biri kolundan çatlamış biri göbeğinden :D:D:D:D:D

dirilis
dirilis
hayatın tadı coca colaaaaaaaa

mona roza
mona roza
cem özer'in ped reklamı..adam kan rolündeydi
gıcık olmuştum

karakalem
karakalem
bir banka reklemı vardı..o insancıklar o şekilleri süper çıkarıyorlar..en çokta çiçek ve sonradan çıkan kelebeğe bayılıyorumm:)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008