cinsel açlık ve görmemişlikten, hormonlarıyla hareket edenler (aldatanlar),yok olcaksınız,
herzamanki gibi:)))
7 Haziran 2006 16:31
**m€rw€**
ne biliyim en son konusanlarda ben vardım herhalde bana laf atyıo dedim ok oo zmn ;)
7 Haziran 2006 16:45
alii
hiçbir sebep yokken boşu boşuna aldatmak kadar, insanın insana yaptığı daha büyük kötülük yoktur bence. hem aldattıktan sonra nasıl insanın vicdanı rahat ederki. nasıl uyuyabilir. bunu hiç mi hiç anlamış deilim. bu ne kötülüktür yaa...
7 Haziran 2006 16:53
roland
insan cüzi iradesi olan aciz bir varlık! biz naaaapalım
cüzi irade ve angelina jolie bir araya gelirse gerçekleşmesi muhtemel eylem
bknz. aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş
7 Haziran 2006 17:07
walkytalky
kendi adına konuş bence:))
7 Haziran 2006 17:10
roland
sen ne sandında celallendin sadık insan :))
7 Haziran 2006 17:11
walkytalky
celallenmedim:)))
7 Haziran 2006 17:14
yasin altunkaynak
celallenme
7 Haziran 2006 17:57
queen of bongo bong
aldatan ınsanların cesaretıne hayranım valla
7 Haziran 2006 18:54
**m€rw€**
bunun cesaretle alakası yok be meltem vicdanla ilgisi var glb :S
8 Haziran 2006 19:15
saiko
kimilerine göre aşk zaten ve doğrudan bir aldatmadan ibaret değil mi? Aşk, sizin bir varsayımınız; onu var sayarak önce kendinizi aldatıyorsunuz, sonra karşınızdakini. Gerçi, o mu aldanıyor, yoksa aldanmış gibi görünüp aslında o mu sizi aldatıyor, pek belli değildir. Kimilerine göre ise aşk, insanın temel gerçeği olan çok güzel bir duygu. İki insanı birbirine sadakatle bağlayan en değerli gerçek. Peki, kendisi zaten bir aldatmaca olan sahte aşkı bir yana bırakırsak, sahici aşktaki aldatmalara ne diyeceğiz? (Sahici aşkta aldatma nasıl var olur? Bu da ayrı konu!)
13 Haziran 2006 16:16
queen of bongo bong
ya herkes nıe aldatsın ki alla alla kızarım ben buna
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/978
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.