Bence insanın biraz bencil olması herzaman iyidir. Biraz konuyu daraltmış olucam ama şahsen ben o anki kız arkadaşımla evlemeyecğimiz düşünüyorsam benim için aldatmaya açık bir ilişkideyimdir. Bunun dışında belki aptalca gelebilir ama evlenene kadar yaşadığın her ilişki ya da her aldatman evlendikten sonra o kadar aldatmayacağın anlamına gelir
7 Haziran 2006 16:07
walkytalky
karşılıksız seversen zaten aldatılmassın bile
7 Haziran 2006 16:08
walkytalky
ben çok megaloman ve bencilimdir (aslan-yükselen aslan)
7 Haziran 2006 16:09
armin
bende çok duygusalım (terazi)
7 Haziran 2006 16:10
armin
Mantık olarak karşı tarafın düşündüğü şey senin ona ne verdiğinle sınırlıdır ve ben hiçbir zaman evlenmeyi düşünmediğim birine evlenme vaatleri vermem, herneyse ayrıca aldatmak bir eşin olmasına rağmen başka birine ilgi duymak değil midir? Sonucta daha önce ilgi duydugun birine tekrar ilgi duymazsın, insanlar aynı tiptedir, fark çok azdır. Bunun için evlenecek çok insan olmadığını düşünüyorum
7 Haziran 2006 16:14
walkytalky
hayvansal duygular
7 Haziran 2006 16:14
walkytalky
evli deyilsin diye bütün kızlar senin yani
7 Haziran 2006 16:15
armin
her kız deil tabi :) Yalnız hakkaten ortakantin ahalisi önünde çok "hayvani" bir imaj yarattım. Bne böyle değilim arkadaşlar, yazıyla herşey anlatılmıyor:)
7 Haziran 2006 16:18
armin
Merve, bak dediğim gibi burda herşey anlatılmıyor. Benim dediklerim bir yana ama senin deiğinde bir anlamda doğru. Zaten karakterim gereği ben o kadar da acımasız olamam. Sölediklerim sadece mantığımdır.
7 Haziran 2006 16:22
**m€rw€**
hmm tamam ne diyelim omurcuk bize saygı duymak duser..
7 Haziran 2006 16:23
walkytalky
bence karşılaştırma yapmak yanlış,mantıklı olanı herkes biliyor zaten,kırsal kesim yada şehir farkı yok,
neandertal insanla modern insan savaşı gibi
7 Haziran 2006 16:27
walkytalky
kaslarını kullananlar yok oldu,
beynini kullananlar ateşi buldu ve dünyayı ele geçirdiler
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/978
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.