aldatmak aldatılmak bence 2side ıgrenc ama sanki bnm iicn tek gecelik(cinsel ilişki..vs) aldatma diil de hani bi ilişkin avrdır ama baska insan icin kalbinde bi hareketlenme olur onla birlikte olmasanda icinde bi ısınma olur ona karsı işte o tam anlamıyla bi aldatma!!allah korusun ya :S
7 Haziran 2006 15:50
armin
aldatmanın ahlaki seviyesi kimi aldattığınıza göre değişir -ki bir noktada aldatmak sayılmayabilir bile- ve bana inanılmaz haz verir.
7 Haziran 2006 15:50
walkytalky
benim maddi ve manevi belli bir seviyem var ,
nasıl ben her gördüğüm şeye ulaşamıyorsam,
bazılarıda bana ulaşamaz,
bu tür şeylerin nesi haz verir ki
7 Haziran 2006 15:54
armin
yani nesinin haz verdiğini açıklamam gereksiz olur. Sadece bana haz veriyor dedim.
7 Haziran 2006 15:56
walkytalky
aldatmak ilk önce kendini aldatmaktır bence,
kendine yalan söylemek haz verirse karşındakinide aldatırsın,
daha öncede söylediğim gibi kendini aldatan "aptaldır"
:))))
7 Haziran 2006 15:56
armin
aman yarabbi :D aptal mıyım? Bazı durumlar aldatmayı zorunlu kılmıyor mu sence? Yani bunun cevabı kesinlikle "hayır" mı?
7 Haziran 2006 15:57
walkytalky
ben doğru ahmetcilik oynamayı seviiyorum,
kusura bakma ömür ama sana ve senin gibi düşünenlerede açıktan "aptal"demekten çekinmiyorum
çünkü
kişisel zaafiyetleriniz yüzünden benim kurmaya çalıştığım huzurlu ve düzenli hayatı tehdit ediyosunuz
7 Haziran 2006 15:58
walkytalky
kendin gibi insanların arasında yaşıyorsan ,aldatılmayı hakeden çok kişi vardır tabi
7 Haziran 2006 16:00
armin
Ya valla ben "senin gibilerden" memnunum sayenizde istediğim şeyleri daha kpolay yapıyorum. Bu aldatmakta olur ilişkiyi kurtarmak için yalan söylemekte
walkytalky
hepimiz büyüdük artık dimi
**m€rw€**
o zmn sole diyelim bende alddatmayı savunmuyorum yanlıs bişi ve bedelide olması gerek ama benm odeticegim bedel aldatma sekline gore deişir..
yani kısaca ya bi sans daa veririm yada siler giderim..susup oturcam normal biş demiyorum...!
7 Haziran 2006 16:06
walkytalky
iğrenç bişey olmayabilir,hayvani duygularınla ve hormanlarınla yaşıyorsan,
iğrenç bişey olabilir,insani duygularını,prensiplerini ve beynini kullanıyorsan
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/978
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.