| |
özden
|
birini aldattıgınızda vicdan azabı cekmiyorsanız o insanı sewmediginiz anlamına mı geliyor??
yksa aldatmak normal bişimi ????
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
damla
|
aldatılmak aldatmak hi güzel şeyler değil..insanın kendisine saygısı kalmıo aldattıktan snr...ama şölede bişi var ki bunu aldatanlar söler (ama bi düşününce mantıksız değil...),yani aldatılanada bi bakmak lazım deilmi? ona sevgi şefkat yada türevleri verebiliomu?aldatanın (açgözlük hariç,kabul edilemez bu) bi sebebi olmalı kendince...mutlaka...
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
tuna
|
abi saçmalamayın ben de insanım benim doğamda niye yok öyle şeylerr???
iraden warsa değiştirebilirsin..
tek gecelik 10 gecelik ne farkederki??
gel adam gibi söyle benim canım farklı bişi istiyo benim heyecanım bitti vs.. sora git ne yaparsan yap.. sırf cesaretsizsin ya da hoşlanmıyosun ayrılık muhabbetinden diye niye karşındakine saygısızlık yapıyosun.. ben o kadar geniş diilim..
neyse herkes kendi hayatını yaşar tabi..
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
top bizi sevmedi
|
Aldatmak normal değildir ya. Eğer sorun varsa ayrılırsın olur biter. Şimdiye kadar aldatılmadım(bildiğim kadarıyla), kimseyi de aldatmadım. Başıma gelseydi ne yapardım? Başıma gelmediği için kendimi o moda sokamıyorum :D
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
tuna
|
merve istenmeyen kız ilan edildi sanki =P
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
damla
|
aldatmak dğamızda YOK!!!!!
insanlar tek eşliliğe tasarlanmış yaratıklar..kuşlar gibi mesela. ama etkenler ve dış çevre sayesinde oluo böle şeyler...ama kız arkadaş aldatmayı ben anlamorum:) mantıksız biş amaaaa evlilikte aldatmayı ben kabul edemem...hani arada bi bağ yoksa(evlilik gibi) aldatmak hani bi yere kdr noolcakki mantıı(tabi saygısızlık ve kişiliksizlik...)
ya aslınd atartışılacak bi konu.kabul edilir yönleri var edilemez yönleri var.şimdi biri bana aldatmak şöle olmamalı böle olmamalı dendiinde bi olay anlatsam yada bi durum "aaa walla haklı" dersiniz...mesela.yani örneklerle desteklenebilir yada örneklerle(prensiplerle) re4ddedilebilir bişi..karışık..benim kafam almıo.ama güzel bişi deil...
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
non serviam
|
çok eşlilikten yana olan için zaten aldatmak diye bi terim yoktur.(herkes istediği kadar kişiyle aynı anda ilişki kurabilir)
Tek eşlilikten yana olan için aldatmak zaten gereksizdir.
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
tuna
|
bi yere kadar kabul dediiniz anda kaybetmeye başlarsınız..
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
bu olayın üstüne niye bu kadar konuştunuz annamadım
insan aldattığı kişiyi sevsede sevmesede aldatmak kötü bişiydir yapılmamalıdır
yapmamda
yapmayında
ayrıca sevmiyosanız ayrılın, rahatlayın gitsin.
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
damla
|
ya bilmiorum..zamanında aldatan biri olarak utanç verici bişi..ama kendime göre tabiki sebebim vardı ama kabul edilemez hiç bi şekilde...noolursa olsun..karakterimin bi yerde zayıf olduğunu gösterio aslında bu....aldatmayan erkek yoktur dediklerinde vardır diorum..çnk biliorum ki bazı erkekler dierlerine nazaran nefs hakimiyetine sahip..her konuda.aldatmak e aldatılmak kötü çok kötü bişi..aldatan bence zayıf bi karakter aldatılansa bilmiorum..isim bulamadım...
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
tuna
|
ona da bişi denio cenay.. =)
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
jasminion
|
aldatmadim, aldatmam ama aldatana da karismam (benim sevgilim olmadigi surece):)
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
vulcao
|
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
sod
|
bayanlar saldırıya geçti aldatma konusunda etrafta çok konu açıldı aldatma konulu başlık olsun millet tartışsın sorunlar seviyeli olarak nette tartışılsın ya da fikir alış verişi netten yapılsın yüz yüze olsa direk kavga çıkar... :P
|
|
~ 986 gün
|
|
| |