ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Kadıköy
fenerbahce sukru saracoglu stadyumu guvercinler martilar vapurlar sogutlucesme haydarpasa akmar moda bahariye
Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

daddy's girl
daddy's girl
istanbulun en sewdiğim yeri çocukluğumun en güzel günlerini geçirdiğim tek yer...eminim sizinde bu güzel yerde anılarınız sewdiğiniz bişeyler biyerler vardır...
2 Mart 2007 04:51   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Avrupa yakasında 2 seneye yakın kaldıktan sonra Kadıköy'e ne zaman geçsem ,evimde gibi hissediyorum :)
2 Mart 2007 05:07   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu
valla artık kadıköye yeni mekanlar açılması lazım diye düşünüyorum..Çok yer varmış gibi gözüküyo ama aslında bi numara yok...hepsi birbirinin kopyası.
2 Mart 2007 08:30   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
kadıköyü seviyorum...kadıköyden modaya yürümeyi de...huzurlu bi yer nedense avrupa yakasında yaşadığım halde kendimi orada çok daha mutlu hissediyorum
2 Mart 2007 09:31   mesajın adresini al  

zülbiye
zülbiye
bende kadıköyde oturuorm.. çok sıkışık falan ama moda ya çıktıımda gün batımı falan hoş oluor seviorm bende...
2 Mart 2007 09:54   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
fenerbahçe'yi hatırlatıyor..
2 Mart 2007 09:55   mesajın adresini al  

dirilis
dirilis
istanbulda bence en güzel çarşıya sahip olan yer..merkezinde iki tane sevimli kilisesi ile değişik bir havası var..ama evet taksim veya diğer yerler kadar mekana sahip değil..bence olmalı bir an önce..barlar sokağı da sevimli ama mekanlar çoğaltıla bilir biraz daha..eski binaların onarılmasını ve yeni yapılan binalarında eskiye uyumlu yapılmasını istiyorum...binalarımız yeni yapılanlar çok kişiliksiz iğrenç..bir an önce mimari açıdan kendimize gelmemiz gerekli..şehirlerimiz iğrenç..batının bize güzel gelmesinde güzel mimarilarinin etkisi çok büyük..mesela haydarpaşa garına bakın..sahil boyunca o tarz binalar olsa kadıköy kim bilir ne güzel görünürdü denizden de..ama şimdi br marakeş havası var..kuzey afrika vari..saçma sapan otobüs durakları..keşmekeş..satıcılar..rezalet yani...
2 Mart 2007 09:56   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
2000 yılında Marmara Hukuk' a kaydoldumdu. Kampüsümüz haydarpaşa da (kadıköy sahile 10 dakka yürüyüşle) idi. Ailemle küçükyalı da oturmaktaydık.
Kadıköy benim için istanbula merhaba deyiştir, sahafları, sinemaları, sokakları, kafeleri, moda sahili...
Ordaki alkım kitabevinde saatlerce kitap okur, sahaflardan sevdiğim karikatür dergilerinin elimde mevcut olmayan eski sayılarını alır biraz vakit geçirir, sora da sinemaya giderdim.

İstanbulda sokakta geçirdiğim vaktin yüzde 90ı ,ya kadıköyde ya beşiktaşta geçmiştir...

2 Mart 2007 10:46   mesajın adresini al  

chocolate
chocolate
olmaz mı :)) bizim mabedimiz (ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU) orda yaw

nilg<:n demis ki:

eminim sizinde bu güzel yerde anılarınız sewdiğiniz bişeyler biyerler vardır...

2 Mart 2007 10:53   mesajın adresini al  

comandante
comandante
İstanbul'da en sık ziyaret ettiğimiz semt. Mabed. En unutulmazlarımızı yaşadık orada.
2 Mart 2007 13:10   mesajın adresini al  

züreyy-fa
züreyy-fa
GALATASARAY ORAYIDA FETHEDECEK O ZAMAN KADIKÖY KADIKÖY OLUCAK GÖZÜMDE...ŞİMDİ BİR ANLAMI YOK :DDD
 2   2 Mart 2007 13:18   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
biz bayragı diktiydik oraya ya neyse:)
2 Mart 2007 13:28   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008