aslan67
:D
sana bir diss atacağım şimdi aklın hayalin şaşacak,bas git lan:D
liriğe kritik analitiğe politik organiğe platin estetiğe jelatin akademiye keratin ekonomiye statik elektriğe pratik o rapin adı tektip tektük arada çürük olabilir saçmalamak istedim ama olmadı yaza yaza adımıda ezberlediniz ama ben sizler gibi söz çalmadım kendi defterim kendi kalemim kendi stilim kendi dilim sözlerim benim marifetim nacizane bi kız mc'yim özür dilerim boşuna yazma diye söyledim kuşlar söyledi bana ben bilirim daha anlatıyorlardı ama rap yapasım geldi ve ben dinlemedim
328 Nisan 2008 01:02
aslan67
Kendimden bir şey bulamadım daha doğrusu,hatta bu başlıkla hiçbir alakam yok,keşke olsa:D
Keşke bulsaydım da çatır çatır yazsaydım:D
yasin altunkaynak demis ki: bu baslikta kendinden biseyler buldun galiba sen :D
ama ne buldugunu anlayamdim iste :D :D
28 Nisan 2008 01:03
aslan67
Harikasın:D
Hayranız sana:D
' işte o gsli rapçi demis ki: aslan67
:D
sana bir diss atacağım şimdi aklın hayalin şaşacak,bas git lan:D
liriğe kritik analitiğe politik organiğe platin estetiğe jelatin akademiye keratin ekonomiye statik elektriğe pratik o rapin adı tektip tektük arada çürük olabilir saçmalamak istedim ama olmadı yaza yaza adımıda ezberlediniz ama ben sizler gibi söz çalmadım kendi defterim kendi kalemim kendi stilim kendi dilim sözlerim benim marifetim nacizane bi kız mc'yim özür dilerim boşuna yazma diye söyledim kuşlar söyledi bana ben bilirim daha anlatıyorlardı ama rap yapasım geldi ve ben dinlemedim
28 Nisan 2008 01:06
max.j.one
asılma la gıza:)
128 Nisan 2008 01:07
daisy=) **solminör**
olası bir durumu olan da cevap verebilio mu başlığa acep?
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.