yok daha neler kız mı alıyor, deveye hendek mi atlatıyor :)
arethusa//lúthien demis ki:
yoook nikahtan önce görücek..büyük onayı alınacak...babamın sorgusuna dayanabilecek erkekle evlenicem...mesela bi büyük rakı içirip düz çizgide yürütmek gibi planları var babamın :)
2 Mart 2007 00:27
koray
ben o günü tamamlamadan kalp krizinden giderm...
2 Mart 2007 00:28
fısıltı
hayırlısı ne ise o olsun =)
2 Mart 2007 00:36
utanmaz'adam'
sadece babası olsa keşke..
babannesi,halası,annesi,dedesi(annesinin babası)..hepsiyle tanışmak zorunda kaldım:S
2 Mart 2007 01:27
utanmaz'adam'
tabi bu eski sevgilimin ailesiydi..
utanmaz'adam' demis ki:
sadece babası olsa keşke..
babannesi,halası,annesi,dedesi(annesinin babası)..hepsiyle tanışmak zorunda kaldım:S
2 Mart 2007 01:28
h@nde
ya babamla evlenceğim zmn onay almaya dıe tanıstırırım ve babam hıcbır sorguya cekmez dırek ben kımı sevdıysem onun damadıdır modunda olan bır ınsan oldugu için bence damadı olcak ınsan cok sanslı olur ama benım söylemem evde olay olur ılk basta bu durumları ben yasarım onun yerıne
2 Mart 2007 01:32
ewc
evlenmiyceksen bi kızla babasıyla tanışmaya da gerek yok.
2 Mart 2007 01:46
utanmaz'adam'
öyle peşin hüküm vermeden önce düşüneceksin..mecbur kaldığın anlar olabilir..
ewc demis ki:
evlenmiyceksen bi kızla babasıyla tanışmaya da gerek yok.
2 Mart 2007 02:47
yavruş :)dişikartal
:)))))) bizde de anneme söleyene kdr cnm çıkar olay bana patlarr felan amaa bidaha yoo mümkünsee tanışmasınlarr tanıştırdımda nolduu değişen hiçbiş olmadı üstelikayrıldıkk salla yaa biraz büyüyüm düşünürümm:P
2 Mart 2007 02:52
lithium
valla iş ciddiyete binmeden tanıştırma tarftarı diilim..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9763
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.