ormankaçkını demis ki:
-oğlum ne iş yapıyorsunuz ne kadar kazanıyorsunuz?
-ithalatçıyım, sizin 1 senede kazandığınız parayı 10 günde falan kazanıyorum
bu adama kız veririr mi verilmez mi:P
1 Mart 2007 17:57
joshua
tanışıosun erkenden adam zaten seni ezmeye kalkıo ha bire.. genel bi tavır bu sonra yavaş yavaş alışıo yakınlık gösterio kabullenio tam o sıralarda kızının fikirleri deişi verio fırlatıp atıo seni sonra karşında bi kız varkene sadece bide bakıosun bi aile olu verio olan sana oluo... sakın yapmayın mümkünse istemeye neyin gittinizde ilkkez karşılaşın... anne tarafı ise daha iidir yemek neyin yapar kek yapar yollar sana falan filan :)
1 Mart 2007 17:58
ahmet altuğ
anın keyfini çıkarın!
ben öyle yaptmıştım..4 kere başıma geldi farklı babalarla tanışma fırsatı..süper bir duygu..korku+çekingenlik+cesaret+sevgi..bir sürü his barındırıyor bu tanışmalar..ve türkiye'de olanları tez konusu zannımca.çok güzel malzemeler elde edilebilir.
1 Mart 2007 17:59
arethusa//lúthien
ben gider tanışırım...aile önemli...
1 Mart 2007 18:03
ormankaçkını
bi kız arkadaşımın babasıyla tanışma olayım olmuştu bikere. adam vakti zamanında yerel bi grubun davulcusuymuş. süper müzik muhabbeti olmuştu. hatunla yıllar oldu ayrılalı da babasıyla görüşmek istiyorum nası olcak bilmiyorum
1 Mart 2007 18:04
joshua
ulen nian alemsin...lezboluğamı sardın yoksam :p
arethusa//lúthien demis ki:
ben gider tanışırım...aile önemli...
1 Mart 2007 18:05
arethusa//lúthien
erkek arkadaşlarımdan bahsediorum josh!
1 Mart 2007 18:07
dogujan
a.q o deilde küpe çıkacak güzel saç ve sakal tıraşı olunacak en çok koyan da o
1 Mart 2007 18:08
dreamworks®
peşmerge gibi gideceksin saç sakal birbirine girmiş.. tırsar biraz ama etkili olabilir... işi bitirmen lazım ama o gece:))
1 Mart 2007 18:12
ormankaçkını
köle kral demis ki:
a.q o deilde küpe çıkacak güzel saç ve sakal tıraşı olunacak en çok koyan da o
o kadar olsa iyi:) kadife pantolon giyilecek, kundura tarzı bi ayakkabı giyilecek. üstüne kareli gönlek giyilecek, gömlek pantolonun içine sokulacak. yelek giyilecek. kazak giyilecekse mutlaka el örgüsü olacak. suratta sürekli aptal bi gülümseme olacak. getirilen her tür şeyden yenecek, çay asla kupa da istenmicek ince belli bardağa burun kıvrılmicak.
1 Mart 2007 18:14
dogujan
a.q ne zor işmiş kızın babasıyla tanışmak yok arkadaş ben evlenmicem en iyisi bekarlık
1 Mart 2007 18:18
lancaster
beyler bayanlar gelın benı dınleyın :D onceden kendınızı gosterıp cekın hanı okuldan arkadas falan fılan modlarında bı ıkı kez denk getırın :) sorasında ısler cok daha kolay olur denenmıslıgı olup patentı musaıttır ısteyen ısdedıgı noterden alabılır :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9763
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.