-ya peder bey şu geldiim taksinin parasını versene ya.dün yine köpek gibi içtik mani kalmadı.
-biraz daha para veriim o taksiyle geri dön
26 Mart 2007 19:07
serc@n
:) bencede tanısmaya gerek yok ya direk insan üzerinde bir cift göz oldugunu hissediyor..
26 Mart 2007 19:21
bigbang
önceden traş olunması gerekir haliylen
22 Nisan 2007 17:04
off the record
ne tanışıcam ya gelsin yanıma vaktım olursa tanışırız
22 Nisan 2007 21:21
çutee-libertine-
komik olaylar silsilesi...ablamın erkek arkadaşı tanışmıştı da cocugun butun o artistliginden eser kalmayınca sadistçe bi zevk almıştım zuhaha:))bana söker artistligi ancak kardeşe yapsın da yiyosa babama yapsın:))
vakti gelince tanışırım hem aileler daha çok sevio beni niyeyse:) iç güveysi almayı kafasına takmış bi abim vardı hatta lisedeyken, ya amca kırk yıllık kankamla mı evlencem bi git ya:) bunu diomusun tabe yüzüne de
23 Nisan 2007 04:23
o6uz
you are officially pimp-ed ! diyo Xzibit abimiz böyle zamanlarda... =cP
23 Nisan 2007 11:12
kick the baby!!
aile ile tanışmak guzel de benim gibi bokunu çıkartıp beraber yemek yemek kamp krmak fln anaam çok feci bidaha többeee milyonkere hattaa ve hatta baba enişte ve aile dostu ile okey tavla batakkk allah korusun
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9763
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.