ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > aynı anda 1'den fazla kişiye aşık olunur mu?
reality mesk ask
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

psikolojik manyak
psikolojik manyak
sorumuz biraz akla mantığa uygun degil ama oluyor işte.. aynı anda 1'den fazla kişiye aşık olunur mu?yoksa buna sadece ''ilgi duymak'' mı denir? başıma geldiginden soruyorum, 4 kız arkadaşım var hiçbirinin birbirinden haberi yok, hatta biri yurtdışında.. bazen buluşmalarımın aynı güne çakıştıgı bile oluyor işin zorluğu burada. ayrıca telefonlarda aşk maşk sms izleri bırakmamak da ayrı incelik isteyen zor bir iş
hepsi kendilerinden başka sevgilimin olmadıgını düşünüyor, ben ise bu konuyu ''aldatma'' olarak görmüyorum, eger gün gelirde enselenirsem bu bahaneyi ortaya atacagım.. ah ya ''bahane'' mi dedim ben şimdi?

fikirleri alalım.. ben yinede bunu aldatma olarak görmüyorum..
1 Mart 2007 16:34   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
insanların duygularıyla oynuosun o kızlar belki seni gerçekten sevio ve sende yalancıktan onları sevio gibi davranıosun ve bunu aldatma olarak görmüosun...
1 Mart 2007 16:37   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
yapma evladım, etme evladım..
1 Mart 2007 16:38   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
ayrıca bu nasıl bi midesizliktir ki hepsini sevio gibi davranman dışında yanlarında oluosun ellerini tutuosun...
"aşk" kelimesinin anlamı bu diil..."aşk" masum saf...ya sen?

psikolojik manyak
psikolojik manyak
o zaman niye hep ''aşk'' yalandır diyorlar? yalan olduklarını biliyorlarsa neden seviyorlar yani

$h%liciou$**
$h%liciou$**
cok kötü bişi bu yaptıın...bi düşün bi kızı seviyosnn ve o kızın seninle birlikte olduğu zaman içinde 3kişiyle daha görüştüğünü öğreniyosun.. ne hissedersin? önce bunu düşün sonra soruna cevabı bulursun!!
1 Mart 2007 16:40   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
bunu yazmanda ayrı bi ilginçlik tabi ama biz aşık olucak bi kişiyi zor buluoruz...sen kendini aşık oluo sanmayasın??
1 Mart 2007 16:42   mesajın adresini al  

ortakantin.com
ortakantin.com
1 Mart 2007 16:44   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
aşk yalan diyen kim be çıksın karşımaa yyuhh aşkı ne kalıplara soktunuzzz senin ki aşk değil sevgi değill sadece gönül eğlendirmek sana bişi derdimde susayım ben yaa diyeceğiğm küfür değil ama küfürden beter bişi bunu da bil azot ne doyumsuzsun yaa 1 kişi yetmio mu bırak Allahını seviyorsan ne anlyorsun sana ne zevk veriyor... bir kişi olsun o kişi yetmiyorsa hayatında yer almasının ne önemi var... evet kızların insanların duyguları var sen duygusuz olabilirsin ama bırak başkalarını üzme.... enselenemden de bitir bu işi derim adam gibi aşk yaşayacaksan yaşa ama bölesine kim iyi yorum yapar ki kimse... hayatımda en nefret ettiğim olaylardan biridir... bir diğeri de birini unutmak için başkasıyla çıkmak... yalan kim demiş unutturabilir die unutturmaz sen istemedikten snr onu unutturamaz kimse... bu da diğer nefret ettiğim bi olay.... akıl vermek gibi olmasın ama aklını başına topla derim... sadece fikir benimkisiii hıı yapmaya devam ediyorsan senin bileceğin iş senin haytın saygı duyarız tercihine ama kafamızda da bişi oluşur yani.................
 2   1 Mart 2007 16:45   mesajın adresini al  

psikolojik manyak
psikolojik manyak
bence birbirimizi kandırmayalım, herkesin başına gelmiştir böyle birşey. düşünün kız arkadaşınla bir yerde yürüyorsun ve o an karşıdan gelen biri dikkatini çekiyor, sonra onu görmek için tekrar o yoldan geciyorsun tekrar görüyorsun ve tekrar.. en sonunda muhabbete giriliyor ve kendini yeni bir ilişkide görüyorsun, ama ne zaman öteki kız arkadaşının yanında olursan o zaman aşık oldugunu sanıyorsun.. ama o olmayınca kaldıgın yerden devam ediyorsun yenilere
1 Mart 2007 16:45   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008