ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > maço kızlar

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

dreamworks®
dreamworks®
valla beceremediğin işi yapmayacaksın arkadaş..
1 Mart 2007 17:56   mesajın adresini al  

miqrop
miqrop
ııyyykkk boleleriii aırbaslılıkla aır ablalık gibi sacma bisiyi karıstıranllaroluo sinir oluorum nefret ediorum boleleirnden
1 Mart 2007 18:34   mesajın adresini al  

çaağrı
çaağrı
mallıq ötesi yoq...
1 Mart 2007 18:47   mesajın adresini al  

ormankaçkını
ormankaçkını
sana yan bakanın..
gözlerini..
oymassam namussuzumm //seda sayan//

ıykk!
1 Mart 2007 18:51   mesajın adresini al  

gissem =)
gissem =)
giyim tarzları bile erkleri andırıo =)
kız dediğin çıtı pıtı hafifte olsa bakımlı azı düzgün olmalı ama bazı zmnlar bozuk olmasıda normal toplumda bulunan bazı insanlardan dolayı....
1 Mart 2007 18:53   mesajın adresini al  

psikolojik manyak
psikolojik manyak
benim karşılaştıklarımın çoğu makyaj olarak sadece göz kalemi kullanıyor, çoğuda siyah saçlıydı.. acaba takip ettikleri bir akım mı var?
1 Mart 2007 18:55   mesajın adresini al  

zebra finch
zebra finch
Hiç hoşlanmam... belki de erkekleri uzak tutmak için yapıolar bazılarıı:))
1 Mart 2007 18:55   mesajın adresini al  

ormankaçkını
ormankaçkını
boksör ayakkabısı giyen kızlardan iğreniyorumm. erkeklerden birinin elçi olarka seçilmesi, kızlar tarafına gönderilmesi ve kızları uyarması lazım bu konuda
1 Mart 2007 19:00   mesajın adresini al  

lithium
lithium
bana biraz herkes kötülediği için milletin galeyana gelip b*k attığı kız tipi izlenimi verdi yazdıklarınız... herkes için demiorum!!! sürü psikolojisiyle inanmadan yazılmış sanki bazı yazılar.. nasıl ki pısırık erkek varsa mizacı sert die bir kızı maço şeklinde dışlayamazsınız. maçoluk zaten erkeklerin bi özelliği deildir.. bi karakter şeklidir. erkeği kızı olmaz...!
küfretmek demişsiniz.. kim sinirlenince etmiyor ki? erkekler sinirlenince der maço olur kız edince kaba saba olur die bi saçmalık olamaz..
sigara içmesi demişsiniz.. özentilikten maço takılanla gerçek maçoyu bence ayrımanın en kolay yoludur bence. zaten bence bir kıza başlı başına sigara içmek yakışmaz,ellerine yakışmıyor herşeyden önce..
özentilik uğruna yapan olsada şahsen ben küfrediorum die yukarda yerden yere vurduğunuz kız tipine dahil olmak istemem... bence başlık özenti maço kızlar olmalı...
 1   1 Mart 2007 19:13   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
evet haklısın lityumcum. mizaç falan dersen bana da maço çıkar.. her geyık başlığında oldugu gıbı burada da bıraz eglenceye aldık olayı..

kufretmek dedin.. bzim arkadasın kedinin bacagını şeetmesinden bahsettim.. evet sinirlenince yakın arkadaslar arasında benım de agzımdan bı ıkı kelıme çıkar. ama bi de bunu ulu orta yerde tarz mış gibi yapmak var. ordan gittim ortaokul yıllarında ergenlığın getirdiğin ne olucam kaygısından girilen binbir kılığa deyındım.. sigaradan da burda bahsettim.. yoksa maçoluk kitaplarda ne idye yazar oturup bunu tartısacak değilim. tartısacaksam da tartırsırım yazış tarzımdan anlaşılır. evet ozenti maçoluk bizim çevresinde yorum yazdığımız. aslı yazmak isteyen yazsın.
1 Mart 2007 19:23   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
bkz.kıromançi kızlar.
1 Mart 2007 19:31   mesajın adresini al  

ormankaçkını
ormankaçkını
lithium ben küfretmeyi tarz haline getirmiş kızlardan bahsetmiştim. iğreniyorum evet aynen öyle, midemi kaldırıyorlar
1 Mart 2007 19:36   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008