ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > maço kızlar

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 169 - 180

dreamworks®
dreamworks®
hepimiz özgürüz... ögürlük içimizde.. hey özgürlük..
2 Mart 2007 03:38   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
maço kız mı yok daha 2 gün önce mustafa diye bir arkadaşımla pizza hut a gittik nese pizza söledik fln bi baktık kızlar kikirdiyor arkamızda belli yazıyorlar hoca yaptıkları tek şey sınırsız diye piza kısmına girmek 2 kişiler yemin ediorum biri oturuo biri kalkıyor hayy dedim sizin leşliğinize kızlar da güzeldi heaa öle çokta çirkin değillerdi neyse bide o kadar pizza yemeleri yetmiomuş gibi biz kalktık arkadan onlarda kalktılar o kadar yedilerki midemiz bulandı be abicm:) bi baktım dışarda takipteler kütt el salladı biri arkamızdan leşlik olurda bu kadar olmaz hayır düşündm bi nedir ne değildir her düşünüşümde karınn o durmadan pizzaya hücumu geliyor be kardeşim:)
2 Mart 2007 03:55   mesajın adresini al  

b€~üll
b€~üll

bu şimdi maço kız mı oluo ben anlamadım ??? hemcinsim olabilir ama bi iki salak da çıkıo naparsın

-kaan- demis ki:

maço kız mı yok daha 2 gün önce mustafa diye bir arkadaşımla pizza hut a gittik nese pizza söledik fln bi baktık kızlar kikirdiyor arkamızda belli yazıyorlar hoca yaptıkları tek şey sınırsız diye piza kısmına girmek 2 kişiler yemin ediorum biri oturuo biri kalkıyor hayy dedim sizin leşliğinize kızlar da güzeldi heaa öle çokta çirkin değillerdi neyse bide o kadar pizza yemeleri yetmiomuş gibi biz kalktık arkadan onlarda kalktılar o kadar yedilerki midemiz bulandı be abicm:) bi baktım dışarda takipteler kütt el salladı biri arkamızdan leşlik olurda bu kadar olmaz hayır düşündm bi nedir ne değildir her düşünüşümde karınn o durmadan pizzaya hücumu geliyor be kardeşim:)

2 Mart 2007 03:58   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
işte tiplisi de bakıo tipsizi de:)
2 Mart 2007 04:03   mesajın adresini al  

psikolojik manyak
psikolojik manyak

lithium demis ki:

ortaya tezatlık çıktı. az önce maço kızların birşeylerden çekinmeden kendilerini sözlü ve fiziksel saldırılara karşı sözlü ve fiziksel koruyabilecegini ima etmiştin ama burada sözlü saldıran birini engellemek resmen kaçmaktır, durup mücadele eder maço olan..
demek oluyorki maçoluk lightlik ve non-lightlık olmak üzere 2ye ayrılıyor :D

tanımadığın insanın adresini alıp evini mi bascan.. en fazla bunu yapabirsin.. laf dalaşı gereksiz.. verirsin cevabını uzatmazsın..
maçolukla alakası yok dediginin..

senin yorumun

maço olanlar yada olmaya özenenler nasılki kendilerini ''her konuda'' cesur ve inatçı görüyorlarsa o konudada cesur ve inatçı görmeliler, gerekirse sonuna kadar laf dalaşı yapmalılar bıktırıp usandırana kadar..
çarpıtıyorsun
2 Mart 2007 04:16   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
maça kızı
2 Mart 2007 04:17   mesajın adresini al  

b€~üll
b€~üll
arkadaşlar tam anlamıyla bi tanım alabilrmiyim maço kızlıkla alakalı..

çünkü ben harbi kız derler ya öyle algılıyorum yani özü sözü bir kabalık değil ama biraz sert ve argo konuşan ama küfür etmeyen (yakışmıo) mırın kırın bi tip değil kendi işini kendi halleden bitip gelio aklıma
2 Mart 2007 04:20   mesajın adresini al  

psikolojik manyak
psikolojik manyak

yasin altunkaynak demis ki:

maça kızı

abi yeter ya :D
2 Mart 2007 04:21   mesajın adresini al  

ironika
ironika
adam gibi adam varsa kız gibi kızda vardır
arkadaşlar ya neden illa belirli kalıplar arasına sığdırmaya çalışıyoruz insanları hiç anlamıyorum ve anlamıcam da!....
2 Mart 2007 09:56   mesajın adresini al  

o-m-e-r
o-m-e-r
abi sefiorum ya maco kızları dediqi dedik biraz aqresif zıt olcak her seye evet demicek :=) bulsam 1 tane evlenecem :=)
2 Mart 2007 11:53   mesajın adresini al  

bir tatlı huzur
bir tatlı huzur
bence bi kız maço nasıl olursa olsun erkeğin yanında sökmez ancak maçolulğu yada rolü ,(artık nası düşünüosanız),sadece kızlara söker.erkek zaten doğası gereği hele hele bi de türkse illaki maçoluk belirtileri göstermekte olduğu için kızların erkek üzerinde maçoluk tasmala gibi bi özelliği olamaz.bu arada maço olmaktan sakının beyler.ne gerek var.çıkış yolu bol. maçoluk çok basit bi teknik.kolay yollara başvurmayın.benden sölemesi...
2 Mart 2007 12:07   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
kimine yakışıyor. nadiren ama. çok nadiren...
2 Mart 2007 13:19   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 169 - 180

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008