ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > pan's labyrinth
pan in labirenti masal guillermo del toro pan s labyrinth
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

denizhan
denizhan
ben cok begendim.
zaten sinemanin amaclarindan birinin, gercek dunyadan uzaklasmak oldugu kanaatindeyimdir. bu film de bunu cok iyi bir sekilde basardigi icin benden tam puan aldi.

onun disinda efektler kusursuz, makyaj oscar'ini hak etmis hakkaten.
yonetmeni blade II'den beri takip ediyoruz zaten.

turkiyede ne durumda bilmiyorum ama gosterimdeyse kacirmamanizi tavsiye ederim.
ozellikle masal sevenlere duyurulur ..
1 Mart 2007 00:45   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver
1.5 Yıl Önce İzledim .Rusyadaki Bir Serverdan İndiriyorum Filmleri Türkiyeye Gelmeden...Bencede Başarılı Bir Film... ;))
1 Mart 2007 00:49   mesajın adresini al  

3daysofpeaceandmusic
3daysofpeaceandmusic
el laberinto del fauno...eft beeeele bayaadır izlediğim en guzel filmdi..hatta ilk 5 ime falan girdi...zordur öle ilk 5 e girmek haa şşş !!! bayada ağladım sonunda...2 3 tane oscar da aldı ztn..alın izleyin eft !!! önemli film...çok guzel lan !
1 Mart 2007 00:51   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
çok sağlam bir filme benziyor mutlaka gideceğiz. labirent olayı ilgi çekici olmuştur hep
2 Nisan 2007 21:32   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
ben de filmde labirent var sanıyodum ama ı-ıh :(
yine de süper tabi.
3 Nisan 2007 00:52   mesajın adresini al  

sakarkral
sakarkral
bi bizim dönem filmlerimize bakın, bir de adamlarınkine sinemamızın daha ne kadar yol katetmesi gerektiğini göreceksiniz. pan'ın labirenti gerçekten ders olarak okutulacak filmdi. müthiş bir erdem anlayışına sahip, görsel açıdan da kusursuz bi filmdi. eğer bulmacalarla dolu filmleri çözmeyi seven biriyseniz ideal bi film.
8 Nisan 2007 11:46   mesajın adresini al  

spatz
spatz
ya şu film festivaline gideyim artık.. evde yat yat sıkıldım. güzel fikir..
8 Nisan 2007 14:09   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
gösterime girmiş olması lazım bu arada.
ben tekrar hatırlatayım dedim bu muazzam filmi.
10 Nisan 2007 05:56   mesajın adresini al  

o6uz
o6uz
hmm bi de Goya ile ilgili bi film vardı yine ispanya iç savaşı ve Generla Franco zamanını anlatan.

film ayırmadan ispanya iç savaşı ve tarihi filmlerini gereksiz bir şiddetle tavsiye ediyorum. isteyenler taksim-cervantes e gidip üye olsun alsın dvd leri
hayvana bağlayarak izlesin.SÜPER ULEAN !
20 Nisan 2007 16:40   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
ahan da süper film:D

Biraz önce izledim filmi..Filmde ikinci dünya savaşı sonrasında despot bir ispanyol yüzbaşının devrimcilere olan tahammülsüzlüğünü ve küçük bir kızın mistik varlıklarla olan hikayesi geçmektedir..Hele filmin başında yüzbaşının şüpheli birini öldürme sahnesi süper:)imdb puanı 8.5/10..Film puanına bakılıp da vuuu süper film olduğu da anlaşılmasın,ama çoğu fantastik filme göre gayet başarılı..hele o küçük kıza öyle bir kıl oldum ki sinirden dişimi sıkıyordum artık,izleyin anlayacaksınız neden kıl olduğumu:)Bu filmde de aynı babil filminde olduğu gibi nedenini anlamadığım zıt yorumlar var..birisi çok kötü diyor,diğeri mükemmel..varın siz karar verin:P
5 Ağustos 2007 17:31   mesajın adresini al  

su-yeon
su-yeon
filmed salya sümük ağladım sinirimden çok kötüydü bence sevimli çocuk filmi kıvamında bi fansattik film bekliyodum iç savaştan çok çocuğun hayal dünyasına yer vermeleri lazımdı bence ama yok denebilecek kadar az ve geçiştirrilmiş buldum ama iş tanıtıma gelince nedense sadece fantastic kismiyla tanıtılmıştı gereksiz fazla şiddet içeriyodu öle filmlere dayananmam eğer öle olduğunu bilseydim gitmezdim filmin geçek içeriğine görede reklam yapılmalıydı ve film bence gerçekten çok kötüydü
5 Ağustos 2007 18:22   mesajın adresini al  

mary jane
mary jane
off off festivalde izledim yetmedi bi daha okulun gösteriminde izledim:)yani bi kurgu bu kadar başarılı olabilir masalla gerçeği bağlaması gerçekten son zmnlarda izlediğim en güzel filmdi zaten ispanya iç savaşı okadar dokunaklıyken bide masal tılsımları nekadar güzel anlatmış ya sanat ne demek bir kez daha anlıyorsun!!
8 Ağustos 2007 00:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008