ya kızı reddetmezdin güzel sona reddetmediğin kızın erkek arkadaşı neyim bişe çıkardı ortaya bok ederdi işi sona bidaha geçmişe dönerdin busefer kızı reddetmezdin ama bi gecelik bişe olsun erkek arkadaşı duymasın diye uğraşırdın busefer kız aids çıkardı rezil rüsva olurdun sona bidaha geçmişe dönerdin kızın aids olduğu anı düzeltmeye çalışırdın falan nebilim bişeler yapardın. velasıl hiçbişe yolunda gitmezdi sona en başa dönüp kızı reddederdin kız arkadaşın da seni aldatırdı o olurdu bence:P
kaçkın helal olsun walla :)) kurgu süper olmuş
28 Şubat 2007 23:53
blueeyes1907
bikerem kafaya saksı düşerse adam ölür orda ölür,ölür
1 Mart 2007 00:15
kuyruklurockyıldızı
bi kerem kafaya saksı düşen birine sormak lazım..benim düşmedi ama kelebek etkisi gibim bişey olma ihitimalin ölme ihtimalinden daha düşük kabul ediyorum..
olsun düştü ve kelebek etkisi gibim bişey oldun diyelim ...neyi değiştirirdin ?
1 Mart 2007 00:51
arethusa//lúthien
gibim ne ya...
1 Mart 2007 13:00
juanxea
öss formunu doldururken 9. sütunu boş bırakırdım. çünkü o 9. sütun beni Ispartaya mahkum etti :( bir alt tercihe gitmeye razıydım...
1 Mart 2007 13:16
gokkche
hayatımın son 4 yılından kurtulabilmek için elimden geleni yapardım..
1 Mart 2007 14:47
kuyruklurockyıldızı
arethusa//lúthien demis ki:
gibim ne ya...
hani kibar feyzoyu izlemişsindir..orada i.ne gibim p.şt gibim gibi bir replik vardı hatırlarsan ordan esti:))
1 Mart 2007 16:18
lancaster
abı ben o fılmı ızledım sonunda herbı b.k daha beter oluo ben hıch bulasmıyım bu fılme baska aktor bulun sız :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9752
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.