ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > kelebek etkisi gibim bişey oldun...
vs vs kuyruklurockyildizi delirdin manyadin kafayi cizdin kelebek etkisi 1
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

kuyruklurockyıldızı
kuyruklurockyıldızı
yolda yürürken kafa saksı düştü falan filan veya neyse farklı sebeblerden kelebek etkisi gibim bişey oldun...hayatında neyi veya neleri değiştirirdin?

2006 bahar dönemine döner çek cumhurğyetinde geçirdiğim 4 ayda kız arajadaşımı bir güzel aldatırdım...hatta kucağıma oturan kızları reddetmezdim zalak gibi..sonra olum sen totoşmsun nie reddettin kızı dediklerinde yok olum ben sadık bir erkeğim sevigilimi orada bıraktım yakışmaz bize aldatmak die aptalca bişey yapmazdım...

neyse işin kelebek etkisi oldum diyelim o kızı reddettiğim o geceye giderdim önce..hayatımın akışını değiştirecek güzel bir adım atardım...:))
28 Şubat 2007 22:16   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
doğduum ana gidip kordona fln dolanırdım doğmamak için...
28 Şubat 2007 22:20   mesajın adresini al  

bradford
bradford
daa buyuk bı degsıklık yapmazdın yanı hayatında ? bı kızla bırlıkte olmadın hayatının fırsatı mıydı bu.
 1   28 Şubat 2007 22:21   mesajın adresini al  

elisabeth vogler
elisabeth vogler
çaydanlıktaki suyu unutmazdım 10dakkka öncesine dönüp
28 Şubat 2007 22:21   mesajın adresini al  

kuyruklurockyıldızı
kuyruklurockyıldızı
evet..aynen öle olacaktı...seriye bağlayacaktım işi :))

ms demis ki:

daa buyuk bı degsıklık yapmazdın yanı hayatında ? bı kızla bırlıkte olmadın hayatının fırsatı mıydı bu.

2   28 Şubat 2007 22:23   mesajın adresini al  

işsiz varyok©
işsiz varyok©
ben de lise 2 yi bitirdiğim yaz havuzda öpmek isteyip de öpemediğim kızı öpmek isterdim ya... aklımda hala...
28 Şubat 2007 22:30   mesajın adresini al  

the_ruach
the_ruach
valla ben hazırlığa geri döner liseyi bi daha okurdum:D
28 Şubat 2007 22:30   mesajın adresini al  

piaget aşık olursa:)
piaget aşık olursa:)
dooruyu bulana kadar beklemek isterdim...liseye dönüp
28 Şubat 2007 22:33   mesajın adresini al  

ormankaçkını
ormankaçkını
kuyruklurockyıldızı demis ki:

yolda yürürken kafa saksı düştü falan filan veya neyse farklı sebeblerden kelebek etkisi gibim bişey oldun...hayatında neyi veya neleri değiştirirdin?

2006 bahar dönemine döner çek cumhurğyetinde geçirdiğim 4 ayda kız arajadaşımı bir güzel aldatırdım...hatta kucağıma oturan kızları reddetmezdim zalak gibi..sonra olum sen totoşmsun nie reddettin kızı dediklerinde yok olum ben sadık bir erkeğim sevigilimi orada bıraktım yakışmaz bize aldatmak die aptalca bişey yapmazdım...

neyse işin kelebek etkisi oldum diyelim o kızı reddettiğim o geceye giderdim önce..hayatımın akışını değiştirecek güzel bir adım atardım...:))

ya kızı reddetmezdin güzel sona reddetmediğin kızın erkek arkadaşı neyim bişe çıkardı ortaya bok ederdi işi sona bidaha geçmişe dönerdin busefer kızı reddetmezdin ama bi gecelik bişe olsun erkek arkadaşı duymasın diye uğraşırdın busefer kız aids çıkardı rezil rüsva olurdun sona bidaha geçmişe dönerdin kızın aids olduğu anı düzeltmeye çalışırdın falan nebilim bişeler yapardın. velasıl hiçbişe yolunda gitmezdi sona en başa dönüp kızı reddederdin kız arkadaşın da seni aldatırdı o olurdu bence:P
 5   28 Şubat 2007 22:34   mesajın adresini al  

ormankaçkını
ormankaçkını
kafaya saksı düşmesi ve kelebek etkisi ayarında bişe olması:D bağlantı süper:D
28 Şubat 2007 22:42   mesajın adresini al  

kuyruklurockyıldızı
kuyruklurockyıldızı
hakketen yaww ben bak böle düşünmemiştim...bu kadarda kelebek etksi olmaz ki kardeşim ...ne bu yaa..oynamıyom ben :)) zıçayım böle etkiye kalsın...
28 Şubat 2007 22:42   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver
Gözümde Gözlük Varken ; Gözlük Arıyorum Mesela...
Ne Alakaysa İşte İçimden Geldi Saçmalamak Puahaha
28 Şubat 2007 22:44   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008