şekle bakmam ben, yanımda evlenmeye layık bi gelin olsun gerisi onun istediği gibi olsun :D
28 Şubat 2007 16:49
yavruş :)dişikartal
evlenince ölünmüo hıh
soulreaver demis ki:
Ben Yaşıyorum Şu Anda ; Evlenip Ölmeye Hiç Niyetim Yokk... Miss Yavruş :) Dişi Kartal
28 Şubat 2007 17:19
auxara
işte budur
28 Şubat 2007 17:26
saçımı asla topuz yaptırmıcam buna kesinlikle eminim:)
28 Şubat 2007 17:42
auxara
yüklediğim resmin sadece gelinlik kısmını beğeniyorum.duvak olarak da o zamana göre bişiler buluruz artık :)
28 Şubat 2007 17:52
bence böle bişi düşündüm deee bilmiorummyaa:)
28 Şubat 2007 17:58
nymph
walla modeline karar vermedim ama rengi kesinlikle krem olcak.. :)
28 Şubat 2007 18:08
comandante
İçinde ''o'' olan tüm gelinlikleri kabul edebilirim. Gelinlik onu değil o gelinliği güzelleştirir.
28 Şubat 2007 18:17
elisabeth vogler
çok istiorum bembeyas bi gelinlik giymek ama uzun diil kısacık olmalı
28 Şubat 2007 19:13
piaget aşık olursa:)
valla gelınlıı bılmıom ama altına beyas converse gıycem
28 Şubat 2007 19:54
aloydra
vay bee.. her genc kızın ruyası beyaz gelinlik giymektir,hep bunun hayalini kurar dir ühü ühü diye aglayan kızların olduu turk filmlerini izlerken cok gulerdim..meğer benim dışımda bütün kızların gerçekten hayali varmış böyle..:))
28 Şubat 2007 20:15
ßµ®ãk
yağmur yağarken bole bı şemsiye altında davetliler fln olmadan o gun ne gıydıysem karsımızda o dık yakaları olmayan bir nikah memuru,ömürboyu birlikteliği saglayan bir imza ufak bi opucuk sonra gurultuden uzak bir yerde huzurlu ve mutlu bir sekılde gecırılen balayı (:
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9738
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.