ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
işteeee sonunda açılmamış bi konuyu daha açmış bulunuyoruz hayırlı olsun arkadaşlar ben düşündüm de nası dikilicek onu bulamadım:P
28 Şubat 2007 14:08
yavruş :)dişikartal
işte lenniiciğimin izinden gittim bu başlığa ulaştımm:P
benim geliğim nası olmalı yazıorum...
sırt dekoltem olmalı belimde gülle toplanmış gibi bi görüntü olmalı:P ön tarafa gelince orasıda biraz dekolte olmalı dekolte severim taşımayı bilendedekolte giyebilmeli değil mi işte oda boyundan bağlı olucak gerisini düşünmedim:P şimdilik dekoltesini düşündüm ama önceden hep askısız olsun derdim ama hem askısız hem sırt dekolteli bi gelinlik olamyacağı içinde fikrimi değiştirdimm:P
28 Şubat 2007 14:11
p.* selin akay*
4 metre kuyrugu olsun, sirt dekoltesi olsun baya derin derin, basinda da papatyalar olabilir baharda evlencem ben cimlerin uzerinde, e haliyle babet de sart:)
yalniz bir sorun var kucuk bir detay, once damat bulmak lazim ehehe
28 Şubat 2007 14:19
zülbiye
benim gelinlik hayalim yok napcam şimdi :)
28 Şubat 2007 14:22
p.* selin akay*
karar degistirdim baharda evlenmezsem ayakkabim babet olmasin gayet seksi bilekten bagli sivri topuklu bisey olsun. hatta cimlerin uzerinde olmayim yuruyemem. ay yoksa ben deniz kenarinda kumlarin uzerinde mi evlensem gerci damat nasil ikna olur buna, biraz saf birini bulmak lazim kandirmak icin aha aha
28 Şubat 2007 14:22
yaa ben kaçak gelinden baya etkilenmiştimm :) çimlerin üsütünde evlenmek istiom geniş bi yeşilliktee:) snr ata binip gitmek istiiioommm:D
28 Şubat 2007 14:29
mojo child
spor tarzi biseler dusnuyorum
aslinda damatlik giyer miyim bilmiyorum
hayatimda hic takim giymedim
spor ayakkabi disinda resmi denilcek biseler de giymedim :)
gelinlige gelince
kimin umrunda:P
gelinin kendisi karar versin
ama degisik biseler olsa guzel olur rengi mor flan :)
28 Şubat 2007 14:32
bertuğ
buldum sonunda :)) hayalimde bir damatlık yok voodo child gibi takım elbise giymeyi sevmem spor takılırım belki de düğünüme kot pantolanla falan giderim belki de eşofman takımı alırım onlarla giderim :D
28 Şubat 2007 14:35
walla ben biraz karışırım eşimin damatlığına gibi gelio yakışmıosaa giydirmem yanee:P
bazı şahsiyetler siyah takım elibse giyip altına açık kahwe ayakkabı giymio mu allaaamm ne iğrenç oluyoo yaa:P
bu arada arkadaşlar cewapları özel msj kutuma değil buraya yazın yaa nooluo yaww:P
28 Şubat 2007 14:37
bertuğ
burasını bulmak biraz zor oluyo :D kısa yolu warsa bi mesaj atıver bana.
28 Şubat 2007 14:39
the end
benim bir hayalim yok ama bu
veya
olabilir
28 Şubat 2007 14:40
yafıuuu delirdiniz mi sizz yaaa evleniceksiniz eşortman la mı ayhhh gelin olsam bayılırdım yaa kaçak gelin gibi kaçarım ben beee ölürümdee evlenmem sizler gibiyle :))))))))
bertuğ demis ki:
buldum sonunda :)) hayalimde bir damatlık yok voodo child gibi takım elbise giymeyi sevmem spor takılırım belki de düğünüme kot pantolanla falan giderim belki de eşofman takımı alırım onlarla giderim :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9738
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.