ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Kupada ilk yarı finalist Erciyesspor

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 48

-kaan-
-kaan-
sorma ya o kural kaldırılmalı millet bi tarafına göre kural koyuyor yemişim deplasman golünü baktın maç en sonunda beraberemi bitiyo yap tarafsız sahada bir maçç ne adaletsizlik bu be..
28 Şubat 2007 03:45   mesajın adresini al  

e=m.c²
e=m.c²
galatasaraylıyım ve ilk kez galatasarayın elenmesini istiyordum o da oldu......büyük kaptan Bülent Korkmaza bir jübile bile yapmadan kapı dışarı ettiler...iyi oldu valla çok sevindim kaptanın takımının üst tura çıkmasına.....az da olsa yapılanların acısını çıkardı bülent korkmaz.....
28 Şubat 2007 05:16   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
türkiye de futbol bitmiştir..
28 Şubat 2007 06:49   mesajın adresini al  

timmy
timmy
-kaan- demis ki:

insan cüssesine göre alkış almaya görsün bre koçum adamlık nette değil sahada konuşuluyor senin uyduruk takımın hem dışarda hem içerde kaybediyor sen cüssene mi güvenerek yazıyosun hala utanmadan ln tromsoye elenmişssin erciyese elenmişssin fenerden 6 yemişssin 90 pas yapmışız 4 tane atmışız sen bu kadar ezikliğe bi uefa kupası sığdırabileceğini mi zannediyorsun acaba??

bizim takımımız uyduruk sizin ki kral.. futbolcu döven magandalar sizi.. siz kendi başarılarınızla mutlu olamıyorsunuz bizim başarısızlıklarımıza seviniyorsunuz. kim şimdi ezik biz miyiz?
yürü git ya hava la biraz beynine oksijen gitsin.. her başlıkta da aynı şeyleri dönüp dolaştırma. hani çok insan gördüm de birçok küfürün yakıştığı bir seni gördüm.
28 Şubat 2007 11:19   mesajın adresini al  

palali
palali
hani meşhur soru vardır; Sen Hiç ateşböceği gördünmü?

Comandante, Kaan, vs. vs. vs. ;

"Siz Hiç Türkiye Kupası Gördünüz mü?"
28 Şubat 2007 15:55   mesajın adresini al  

cwar-ge
cwar-ge
ıhh ıhh gayseriii
28 Şubat 2007 15:59   mesajın adresini al  

mavi zambak
mavi zambak
müzemizde çok var onlardan, ama bak bi sütaş kupası yok bizimde ... fenerbahçeye burdan sesleniyorun, sizin sütaş kupalarından birkaçını bizim türkiye kupasyıla deişsek??? renkliklik çeşitlikil olur yaf :)
 1   28 Şubat 2007 16:12   mesajın adresini al  

turok
turok
Kupa almaz fener şurda bulunan hangi Febeşli Türkiye kupasını görmüş acaba yazık yaa hehehhe ''TARAFTARA KİMSE KÜFÜR EDEMEZ'' ''VOLKAN AKILLI OL VOLKAN'' '' jöle sür volkan saçına '' TARAFTARINIZA YAZIK REZALET YAAAAAA GÜLEMİYORUM BİLE ... FEBEŞLİLERE
28 Şubat 2007 17:21   mesajın adresini al  

bbaykul
bbaykul
de hele önce git kendine bir abaküs al sen.
28 Şubat 2007 20:21   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
Helal olsun Büyük Kaptan'a...

Bu taraftar seninle Korkmaz! Elbet geleceksin birgün...
1 Mart 2007 00:15   mesajın adresini al  

ukerila
ukerila
öLüm varmış,korku varmış
bu dünyanın sonu varmış
bizim için yoktur tasa
kaLbimizde sen oLdukça
başarıLar geLir geçer
asaLetin bize yeter
depLasmanda sami yende
uLtrAsLan hep seninLE !!!
1 Mart 2007 05:33   mesajın adresini al  

gogo
gogo
cimbomum kayseriye elenri doğal olarak alay edilecek bi durum ama hemen yok itler eşşekler adamlıklar araya sokulur. ben cidden sizi anlamıyorum ya CİDDEN. hayır tmm ben olsam bende laf sokarım falan ama biraz tahammül göstermeyi cidden bilmeliyiz ama karşı tarafda saygılı olmalı. bi düşünelim bakalım az maçından snr neler dedik neler ya da antalya maçından snr. insanlar .okunu çıkarmadıkları sürece istedikleri gibi dalga geçebilirler ama dediğim gibi yeter ki karşı tarafa hakaret etmeyelim BENCE

maçta da ümit karan ve hasan kabze'ye helal olsun diyorum. bu kadar gol kaçırmak için karşı takımdan para falan almak gerek heralde :///
2 Mart 2007 20:37   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008