kuzenim alman bi kızla ewlendi. bi de çocukları oldu. ilk başlarda her şey güzeldi ama çocukların hangi dini seçeceği sorun oldu, kız hristiyan kuzenimse müslüman olmalarını istiyo.. kimseye bişi olmuyo da olan çocuklara oluyo işte.. çok zor bi durum..
27 Şubat 2007 23:56
_erniko_
herkes benim için etnik fark taşıyo türkiyede yüzde 8 lik bi kısım hariç fark önemli degil insan olsun ...
28 Şubat 2007 00:19
elisabeth vogler
aşk warsa gerisi yalan lenniecim bu arada bu en beendiiim başlııın oldu
28 Şubat 2007 00:58
çutee-libertine-
aileme burdan teşekkür ediyorum bana etnik köken gibi saçmalıkları aşılamadıkları için! dil din ırk bunlar birlik olunması için oluşturulmuş bir çeşit yapay konrtol mekanizmalarıdır..anlaştığın sürece hiçbirinin önemi yok (bence).
28 Şubat 2007 02:03
schizophrenia
benimkiler kendi ön yargılarını aşılayamamışlar allahtan..bence de hiç önemi yok farklılığın..
28 Şubat 2007 07:54
dirilis
farklı bir ülkeden olması sorunda yarata bilir ya da yaratmaya bilir bence en büyük sorun bu anlamda mesafeler..benim de sevgili olma adayım estonyadan bir çocuk..çok iyi biri ama dedğim gibi belirsiz orada yaşıyor ben burada..buraya taşınır mı ya da ben oraya mı gitmek zaorunda kalırım bilmiyorum..akında beni ziyarete gelicek ve uzunca konuşacağız bu konuları
28 Şubat 2007 09:48
bi bakıp çıkıcam
on yargılı olmayıp ilişkiye başlıyorsun.. ama sorunlar peşini bırakmıyo bazen. cok farklıyız hepimiz turkiye cok karışık.. Arkadaş olarak hereksle anlaşabilrisin ama sevgili boyutuna gelince aynı değil....
28 Şubat 2007 10:23
volkn
Japon kız arkadaşım vardı, adı Yukiko. Etnik fark filan farketmedik. Aklımız sürekli başka şeylerle meşguldü. :P (:
28 Şubat 2007 11:12
daydreamer06
walla bir taraf radikal ya da faşist değilse ilişki yürüyebilir ...ama ÖNEMLİ OLAN BU DÜNYANIN İNSANI OLUP FARKLILIKLARI SİNDİRMEYİ ÖĞRENMEK...
228 Şubat 2007 14:11
banshee
Hakikaten önemli... Hayır yanımda örnek var ondan konuşuyorum. Farklılıkları sindirebilmek değil sorun olan. Küçücük şeylerden bile birşeyler çıkabiliyor. Misal;
- İsmimi yine yanlış söyledin.
- dilim dönmüyor!
- nasıl dönmez ya! döndür işte.
28 Şubat 2007 16:23
the end
ismini nasıl yanlış söledin anlayamadım ama etnik farklılık önemli
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9718
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.