bu toplumda yaşıyorsak ve toplumda belli tabular varsa; sanırım bu tabulara biz de dahil oluyoruz ve uymak istemesek bile bazen uymak zorunda kalıyoruz...
ailede başlıyo bu tip şeyler ve ne yazık ki bazı değerler sorgulanamıyor..
27 Şubat 2007 21:57
comandante
Ülkemizde bu tür problemler etnik kökenden değil ama mezhep çatışmalarından olabiliyor. Bildiğim bir çok aile var ki yabancıyla kızının evlenmesini kabul edebilecek olan ama asla diğer mezhepten birisine vermem diyen. Yanlış ve çarpık bir düşünce. Kişiler birbirini sevdikten sonra bunlar çok ufak sorunlar. Ama aileler için nedense ölüm kalım mevzuu.
27 Şubat 2007 21:59
demonstorm
saygı güven ve sevgi insanda olması gerekenler zaten gerisi önemsiz
27 Şubat 2007 22:00
h@nde
var cnm gezmek tozmak dersler aıle vb. bırcok sey madem boyle dusunuyrsu yazma o zmn cnm.begenmıyorsan yazmak zorunda degılsın
hırpık demis ki:
lennie ilişki dışında da uğraşıların var mı senin?? =))
böyle ne bileyim sinema, tiyatro, spor vb.
...
bu toplumda yaşıyorsak ve toplumda belli tabular varsa; sanırım bu tabulara biz de dahil oluyoruz ve uymak istemesek bile bazen uymak zorunda kalıyoruz...
27 Şubat 2007 22:00
güveeen
hırpık demis ki:
lennie ilişki dışında da uğraşıların var mı senin?? =))
böyle ne bileyim sinema, tiyatro, spor vb.
Arkadaşlar kampanya düzenliyorum katılmak isteyenler (forum saadetimiz adına) aşağıdaki kitapları alıp lennie'ye göndersinler.
1327 Şubat 2007 22:13
banshee
Önemli.
127 Şubat 2007 22:16
bonaventure
Arkadaşlar kampanya düzenliyorum katılmak isteyenler (forum saadetimiz adına) aşağıdaki kitapları alıp lennie'ye göndersinler.
:D :D :D
ama sayın güven hem beğenmiyon hem yaratıcısın olmuyo böyle:P
27 Şubat 2007 22:17
press
lennie sen bence isim ve foto değiştir kimlik degiştirir belki fikirler değişir belki etik etnik ayrımı olmadan sana düşünceler açılır:DDD belkide evlenir çoluk çocuk sahibi olun kim bilir
127 Şubat 2007 22:22
bonaventure
...Türk yada kürt, alevi yada sünni, laz yada çerkez, fener yada cimbom, biz puzzle’ız, biz anadolu’yuz, biz bölünemeyiz, bak bu plaka yerli, ermeni, rum komşumda çoktur ama aramızda hiçbir problem yoktur, politikada savaş olsa bile geçinip gideriz bize göre hava hoştur, bizde akıl var benim gibi düşünen çok, bizi bölmek isteyen var, bizi bölebilecek olan yok, bizi gömmek isteyen varsa bu imkansız, biz birlikle özgürlüğün tadını almış bir toplumun torunuyuz, yaşasın barış, yaşasın özgürlük...
ceza-önce kendine bak
427 Şubat 2007 22:26
^^^^
din-dil-ırk-renk farketmez....yeterki insan olsun...
27 Şubat 2007 22:28
por una cabeza tango
farketmez ki
yeter ki kültür seviyesi belli bi düzeyde olsun diycektim ki garip bi imgelem çağrıştı zihnimde,onu da yazamadım bu yüzden.
bişey farketmez.aşk uzun sürebilsin yeter ki diyerek noktalıyorum..
lennie bence fake karakter bu arada.kimseyle resmi de yok =))
27 Şubat 2007 22:37
hayda.bre
Normal arkadaş, sevgili olur da ama iş ciddiye binice elbet bi yerde ne kadar ileri görüşlü olsan da çakışır :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9718
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.