ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > ilişkilerde etnik farklılıklar
lennie gel sana seker verecem lennie herkez degil herkes etnik koken farklilik etnik iliski
Sayfalar: 1  2  3  4  5  16  17  18  19  20  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

h@nde
h@nde
herkez farklı anne ve babadan dünyaya geldi ve hiç birimize anne ve babamızı ait olduğumuz etnik kökeni,toplumu seçme hakkı verilmedi.yine de şükürler olsun

pekiiiii sizce ilişkinizde veya genel olarak ilişkilerde etnik farklılıklar önemsenmeli mi ,önemli mi?
 1   27 Şubat 2007 21:29   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver
Önemli Önemsiz ; Güzel Olsun ; Karakteri ve Eğitimi ; Düşünce Yapısı Düzgün Olsun Yeterliiii...Unutmadan Rus Olsa Fena Olmazdı Haniiii :)))!!!
27 Şubat 2007 21:32   mesajın adresini al  

bloodlust
bloodlust
önemsenmemeli..önemsenmiyo zaten de bildiim kadarıyla ki önemsense zenci arkadaşlar heralde sınıra epey bi uzakta kalırlardı..
27 Şubat 2007 21:33   mesajın adresini al  

t.j
t.j
bana göre önemli...etnik köken..ben ayrım yaparım..ırkcıyım ben :Pp
27 Şubat 2007 21:34   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
insan olsun!
27 Şubat 2007 21:38   mesajın adresini al  

anason
anason
hiç farketmez kökeni sadece insan olsun!
27 Şubat 2007 21:40   mesajın adresini al  

ruin
ruin
hımm evet herkeS..
ben önemsemem şahsen...ama o kişi de benim etnik kökenime saygılı olmalıdır..karşılıklı kabullenme varsa hiç önemi yok önemli olan anlaşabilmek...
27 Şubat 2007 21:46   mesajın adresini al  

t.j
t.j
insan olsun dienlere ben pek inanmıyorum ya
27 Şubat 2007 21:50   mesajın adresini al  

pasaklı kontes
pasaklı kontes
önemsenmemeli ama gidip önemseyen biriylde evlenilmemeli.. ne kadar seversen sev, bu konular hassas konular. çağdaşız diyoruz ama kendi içimizde bile ayrım yepiyoruz. ne zencisi? türk-kürt/alevi-sünni ayrmı yok mu Tükiye'de? kafamız uyuşsunla bitmiyo iş..
27 Şubat 2007 21:50   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
herkez değil herkes

başıma gelmedi nasıl olur bilemiyorum.. bekara karı boşamak kolay diye bi tabir vardır.. ama yakın çevremde alevi-sünni problemi yaşayan bir çift var.. alevi olan kızın babası yabancıya veririm ama sünniye kız vermem yaklaşımında.. ne kadar yanlış..
27 Şubat 2007 21:52   mesajın adresini al  

hırpık
hırpık
lennie ilişki dışında da uğraşıların var mı senin?? =))
böyle ne bileyim sinema, tiyatro, spor vb.
...

bu toplumda yaşıyorsak ve toplumda belli tabular varsa; sanırım bu tabulara biz de dahil oluyoruz ve uymak istemesek bile bazen uymak zorunda kalıyoruz...
27 Şubat 2007 21:53   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
niye hocam
insan sevebilecek birine benzetemedin mi sen beni:)

ken_ny demis ki:

insan olsun dienlere ben pek inanmıyorum ya

1   27 Şubat 2007 21:54   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  16  17  18  19  20  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008