öncelikle sayfayı açtığın teşekkürler sana...seninnle bazı konularda anlaşamasakda....bu o kadar da önemli değil..ortak noktalarımız var....
ben bir olay anlatmak istiyorum....
6 mayıs 2005 te karşıyakada denizleri anma törenine katılan binlerce kişiden biriydim....
ve orda haykırdık sloganlarımızı....
selamladık onları...
yaşasın halkların kardeşliği dedik...
yaşasın türk ve kürt halkının kardeşliği dedik...
bizler denizlerin neferleriyiz dedik...
ve inana biliyormusunuz.....bizim "güzel" sivil polislerimiz bizi örgüt üyeliği suçlamasıyla gözaltına aldı.bu örgüt malum pkk idi...propagandasını yapıyormuşuz.......ve 10 kişi tutuklandı....5 ay içerde kaldı...
eskişehirde 20kişi gözaltına alındı...
sivasta 18 kişi tutuklandı...hepside kürt öğrenciler idi...
işte bu ülkenin hali kardeş olmamıza bile izin vermiyorlar....
denizlerin anısı bu kürt savaşçılarının mücadelesinde yaşatılıyor...onlar denizin yaktığı meşaleyi onurla taşıyorlar....ve denizlerin mahirlerin yusufların hüseyinlerin yolunda emin adınlarla ilerliyorlar....
22 Nisan 2007 12:10
evinénşikesti
ve iddinamede terörist deniz gezmiş diyordu...
22 Nisan 2007 12:14
züreyy-fa
işte bu ülkenin hali kardeş olmamıza bile izin vermiyorlar....
çok haklısın,bu gidişle vermeyecek de...
22 Nisan 2007 12:26
ot
Ben bu basligi yeni gordum.Ve cok da sasirdim.Basligi acan kisi comandante olunca bilhassa.Daha bir kac gun once bana orduyu savunan askerin darbe yapmak hakkıdır diyen bir insan bu basligi acmis. Askeriyeyi seven, devletci bir insan gorunumu vermisti oysa bana. Icimden bu ne perhiz bu ne lahana tursusu demek geliyor. Sadece o degil cvp olarak yazi yazan insanlar da diger konularda ayni goruntuyu ciziyorlardi. Sasirmadim desem yeridir.
22 Nisan 2007 12:26
sütoğlan
comandante: Bugün Türkiye cumhuriyeti Amerikan Emperyalişzmi altındaysa başlatan Adnan menderes'dir.
Ufak bir düzeltme yapmak istiyorum. Cumhuriyet kurulduğunda devrim yasalarına göre tum tarikat cemaat vs ler kapatılmıştı. Bunlarla birlikte 1935 yılında mason locaları da bizzat ulu önder M. Kemal Atatürk tarafından kapatıldı.
Yıl 1948:
Ismet Inonu Locaların acılmasına ışık yaktı. Hatta istanbul'da açılış konusmasını bizzat kendisi yaptı. Hatta "Türkiye küçük Amerika olacaktır" bile dedi.
Bilgiyi tarafsız verin. Bırakın okuyan yorumlasın, en çok eleştirdiğiniz basınla aynı hataya düşmeyin.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9705
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.