yunus baliklari intihar eder (yunusun her turu intihar eder) bunu bir belgesel yapiminin kullandigini sanmiyorum ben ama kullandiysa yuh denmek uzere bir tanim yapmislar.
ayrica kediler de intihar eder bizzat cok kere sahit oldum.
ayrica akvaryumda beslenen yunuslar da intihar ediyor bu da basima geldi. disi yunusumun erkegi oldukten sonra intihar etti.
su unutulmamali ki en duygusal ve en zeki hayvan yunustur, zekasi dehsete dusurucu duzeydedir sadece konusamadigi icin ve fiziksel ozellikleri bunlara el vermedigi icin salak bir hayvan muamelesi gorur. bunu boyle gorenler salagin onde gidenidir haberleri yoktur.
2 Mart 2007 22:56
psikolojik manyak
evet hatırladım.. yazık ya hayvanlara
sarı demis ki:
ya hatırlayan olur belki...geçen sene mi ne...sürü halinde koyunlar keçiler uçurumdan atlamıştı...hergün intihar haberini veriolardı tv'de..sebebi bilinmiyodu...çok ilginç diimii?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9704
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.