ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > hayvanlar intihar eder mi?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

cereyan
cereyan
tabiki ediolarrrr:( onlar bile vazgeçio bazen hayattan ama biz hala çabalioruzz......
27 Şubat 2007 14:30   mesajın adresini al  

banshee
banshee
İntihar etmez olur mu? Ederler tabii... Mesela benim eskiden kuşum vardı, gazetenin altında boğulmuştu, resmen intihardı. İnsan değil ki kendisini asıversin, atmış yavrum kendisini o gazetenin içine. Ben öyle kabullendim.
27 Şubat 2007 14:37   mesajın adresini al  

lithium
lithium

ooff yaaa çok güldüm.. yani üzüldüm de tabii ama olayuı hayal edince ve senin olay karşısındaki olgunluğunu görünce tutamadım kendimi:)

banshee demis ki:

İntihar etmez olur mu? Ederler tabii... Mesela benim eskiden kuşum vardı, gazetenin altında boğulmuştu, resmen intihardı. İnsan değil ki kendisini asıversin, atmış yavrum kendisini o gazetenin içine. Ben öyle kabullendim.

27 Şubat 2007 15:12   mesajın adresini al  

nemesismls
nemesismls
wallahi de billahi de eder!! ki benim şerafettinim(nam-ı diğer şero),yani küçük su kaplumbağaaam hakkın rahmetine kendi canına son vererek kavuşmuştu:((3 yıl oldu cidden üstümden henüz atmış değilim :((ben stajdayken hasretime dayanamayıp açlık grevi yapıp ölmüştüü:((
27 Şubat 2007 15:43   mesajın adresini al  

~balım~
~balım~
eder bence etmesede insanoğlu sayesinde ediyodur kesin :))
27 Şubat 2007 16:12   mesajın adresini al  

banshee
banshee
hakikaten bak ben bunu unuttum... Benim de geçen yaz 4 tane su kaplumbağam vardı, hepsi intihar etti.Yemediler,içmediler bir hafta arayla bir ay içinde hepsini kaybetmiştim. Veterinere de götürdüm hasta değillerdi işte direk intihar...

( bana gelen hayvanlar nedense intihar ediyor. Elmayra gibi birşey de değilim halbuki)

27 Şubat 2007 16:12   mesajın adresini al  

~balım~
~balım~
ayrıca angut diye kullandığımız tabir bir kuş çeşididir ve insanoğlunun yapamadığı şeyi ölümüne kadar sevmeyi gerçekleştiren tek canlıdır.
eşi öldüğünde kendisi öleme kadar onun yasını tutuyormuş ve başkasına bakamıyormuş.
27 Şubat 2007 16:13   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu

gerçekten ismini hakeden bir mahlukatmış..

balım~aşk kadını demis ki:

ayrıca angut diye kullandığımız tabir bir kuş çeşididir ve insanoğlunun yapamadığı şeyi ölümüne kadar sevmeyi gerçekleştiren tek canlıdır.
eşi öldüğünde kendisi öleme kadar onun yasını tutuyormuş ve başkasına bakamıyormuş.

27 Şubat 2007 16:35   mesajın adresini al  

-&-...........-&+
-&-...........-&+
abim bir van kedisi getirdi bize.çok sevimliydi.ama bir insan gibi morali bozuktu bunu hissedebilirdiniz.yemek yemedi.bir kaç gün boyunca.hiç oyun oynamadı.normalde abimin evinde bayılırdı oyuna.ağzına süt enjekte ettim..onunla uyudum..ama yemedi.öldü.evi değişince intihar edermiş.orayı özlermiş.hayvan işte.sattı beni.ben hayvanları çok sevmem..onu sevmiştim ama.
27 Şubat 2007 16:40   mesajın adresini al  

mojo child
mojo child
intihar demek yanlis aslinda onlarin neyin aci verdigi neyin aci vermedgini bilemezler
onun icin intiharin ne oldugunu da bilemezler
27 Şubat 2007 17:47   mesajın adresini al  

zebra finch
zebra finch
BENİM KUŞUMM İNTİHAR ETMİŞTİ ...:(:(:(:(
27 Şubat 2007 18:55   mesajın adresini al  

necrotune
necrotune
her ne kadar intihar ettiklerini dusunduğum balina yunus gibi hayvanlar olsa da evlerinizde beslediginiz kuslarınızın ya da kaplumbagalarinizin intihar etmelerine anlam veremedim.. ):

yok sahiden boyle birsey varsa kendinizi bir kontrol edin.. bugun bir hayvancagızın intiharina sebepseniz yarin farkında olmadan.. allah korusun yanii..!
27 Şubat 2007 18:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008