ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bir belgesel kanalında intiharın sadece insana özgü olduğunu hayvanların intihar etmeyeceğini söyledi.e peki balinalar, yunuslar intihar etmiyor muydu?.sanırım bir bilene sormalı...
27 Şubat 2007 12:34
william wallace
akrepler ve örğmceklerin etrafında ateş yakınca intihar ediyorlar
27 Şubat 2007 12:35
dogujan
hayvanları koruma derneği üyesi bir müşterim var oyundaki hayvanları keselim diyince bile ayyy yazık yapmayın ne olur diye ikaz edior milleti
ona göre eder
27 Şubat 2007 12:47
yavruş :)dişikartal
onalrında duyguları wardı onlarda eder gibi bence ama bilim ne diyor bilmiorum:)
27 Şubat 2007 13:06
joshua
bence ederler ama intihar etme duygusundan deil lan acaba burdan atlasam ne olur acaba şunu etsem nolur gibi sorgulamalara sahip lduklarından ederler:)
27 Şubat 2007 13:19
the_ruach
ama intihar kavramının incelenişine ve o belgeseli hazırlayanların cahilliğine (:D)göre değişir.
iç güdüsel olarak ölüm de bir intihardır artık bıktım diyerek de kendimizi öldürmek de bir intihardır. hayvanlarınki birinci kısma giriyor ve herhalde belgeseli yapanlar bunu intihar saymamış.
ama haklılar hayvancağızlar kaçış yok anlıyorlar şereflice ölüyorlar:D
her hayvanı bilmiyorum ama mesela kediler öleceklerini hissederler ve genelde evden kaçıp kuytu bi yerlerde ölürler
27 Şubat 2007 13:46
comandante
balinaların da ettiğini duymuştum. Toplu olarak karaya vuruyolar kendilerini
27 Şubat 2007 13:52
sarı
ya hatırlayan olur belki...geçen sene mi ne...sürü halinde koyunlar keçiler uçurumdan atlamıştı...hergün intihar haberini veriolardı tv'de..sebebi bilinmiyodu...çok ilginç diimii?
27 Şubat 2007 13:59
comandante
sarı demis ki:
ya hatırlayan olur belki...geçen sene mi ne...sürü halinde koyunlar keçiler uçurumdan atlamıştı...hergün intihar haberini veriolardı tv'de..sebebi bilinmiyodu...çok ilginç diimii?
Evet benim de aklıma ilk onlar geldi başlığı görünce ama onların olayı intihar olmayabilir dendi daha sonra En baştaki hayvanın düşmesi sonucu sürü psikolojisiyle hepsinin o noktay gitmiş olabileceği falan söylenmişti.
27 Şubat 2007 14:01
sarı
mass mentality...:))) olabilir bak ..çok üzülmüştüm ama lan ne melankolik hayvanlarmış diye de düşünmeden edemedim:)))yazıkkk yaaa!!!!!!
27 Şubat 2007 14:09
lithium
akrepler çok asil ya... :) bizi kmse öldüremez biz kendimizi öldürürz...
ya bi de karadul die bi böcek vardı gliba o da eşini öldürüodu, onu da cinayet işleyen türlere dahil edebilirz sanırım:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9704
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.