hırpıkçım hassas oldugunu belirtmiş sadece..olabilir ya birden anlaşılmadı yazdıgın o kdar yani şimdi cozuldu ama sen de savunmayanlardansın..
27 Şubat 2007 02:44
b@htsız b3d3vi
aldatıldığın zaman bakalım sen ne kadar hassas oluyosun..ya da şöyle sorim aldatılmadığına emin misin?
hırpık demis ki:
''başlığı beğenmediysen yazmazsın'' bence söylenecek bir şey değil; sonuçta bu başlıklar herkese açık ve benim yazıp yazmamam kimseyi ilgilendirmez..veya nasıl yazdığım..saygı çerçevesinde yazdığım sürece!..
bi insanın aklı da 'ilişkisi' konusunda benim yaptığım kinayeyle karışacak kadarsa; o ilişkiden ben zaten şüphe ederim..
27 Şubat 2007 02:47
dreamworks®
insanlar aldatabilir aldatılabilir.. hassas olmak seninle ilgili.. ama kinaye seninle ilgili değil..
27 Şubat 2007 02:52
gorizont
arkadaşlar diğer ülkeleri bilmiorum ama sanıyorum en çok bizde tartışılıyor bu aldatılma olayı ve en çok bizde yaşanıyor,
kendim yaşadığım için sölemiyorum bunu, ama "dünyada sadece maddi şeylerin hesabı sorulur yasası"nı daha ii anlamaya başlıyoruz sanki ve bu yüzden böle çok oluyor bu olaylar, ve artık toplumun birçok kesmine sirayet etmiş durumda bu meret,
kendim bile bunu normal karşılamaya başladım nerdeyse,
:(
27 Şubat 2007 02:53
-&-...........-&+
beni sıkan aldatsa da bende tatsam o caniliği
alt bilgi: canilik dememin sebebi katil olacağımdandır.
27 Şubat 2007 02:53
hırpık
bi erkeğin ilişkisi konusunda hassas olması beni gerçekten sevindirdi..
aldatılmadığıma emin değilim hiç bir zaman da emin olamam..ama aldatılmam da aldatılmamam kadar şüphe konusudur..
aldatıldığımda; ne kadar hassas olduğumu görürüm ben de o zaman..
oldu mu?
27 Şubat 2007 02:56
b@htsız b3d3vi
bnm hayatıom karardı.sana bu kadar söyliyim.çünkü aldatıldığın zaman o kişiye yetmediğini ve başka birilerine yönlendiğini anlıosun.onun o şerefsizliğini bi yana bırakıp kendinden şüphe etmeye başlıosun ve her yeni ilişkinde de şüpheyle yaklaşıosun hem kendini hem sevgilini üzüosun.ve kaç kişiyle çıkarsan çık o yara içinde kapanmıyo.inşallah aldatılmazsın en azından inşallah haberin olmaz diim.bu arada oldu.
27 Şubat 2007 03:01
-&-...........-&+
aldatırsam intihar ederim...
ve buna yemin ederim..
27 Şubat 2007 03:02
çutee-libertine-
yuhh degmeyen biri için intihar mı edeceksin bi de?
antifriz demis ki:
aldatırsam intihar ederim...
ve buna yemin ederim..
27 Şubat 2007 03:04
zuğaşi_berepe
her erkek aldatır, aldatmam diyen önce kendini aldatır.
teşebbüs aldatmak ise zaten her erkek aldatmıştır.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9696
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.