| |
dreamworks®
|
duygu nedir hissetmek nedir biliyo musun?ondan bahsediyoruz.
şimdi başka..
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
hırpık
|
evet yahu böyle başlıklar açıldıkça aldatmayacaksa bile insanın aldatası geliyor.. ( ya da teşebbüs edesi.. )
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
b@htsız b3d3vi
|
sen hiç aldatıldın mı?
hırpık demis ki:
evet yahu böyle başlıklar açıldıkça aldatmayacaksa bile insanın aldatası geliyor.. ( ya da teşebbüs edesi.. )
|
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
çutee-libertine-
|
hırpıkçım başlıgı gorunce aldatasın mı gelıyor ben mi yanlış okuyorum??
bu kadar basit mi ya hiçbiriniz sevmiyorsunuz gercekten sadece sevdiginizi sanıyorsunuz demektir bu o zaman..
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
bloodlust
|
ya ben aldatmaya teşebbüs etmedim!!sadce başlık açtım ve o rolde bi erkek canlandırdım..
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
b@htsız b3d3vi
|
sevdiğini sansa gene iyi.ama bence aşk ı ve ilişki oyun gibi görüyolar...bu kadar kolay mı?insan illa kazık mı yemeli bi şeylerin farkına varması için.
|
|
2 ~ 559 gün
|
|
| |
hırpık
|
arkadaşlar burdaki kinayeyi görmüyorsanız daha da yapabileceğim bir şey yok benim...
|
|
1 ~ 559 gün
|
|
| |
b@htsız b3d3vi
|
madem öyle eğer başlığı beğenmediysen yazmazsın.kinayelerle falan uğraşarak milletin de kafasını karıştırma o zaman...sonuçta hassas bi konu.en azından bnm için öyle..
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
çutee-libertine-
|
kinaye olmasına sevindim..goremedik valla o kadar garip şeyler duyuyorum ki aklım almayan..oh be su serptin:)
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
-&-...........-&+
|
aldatın aldatılın hayat aldatınca güzel
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
çutee-libertine-
|
sevin değer verin hayat sevilince güzel...
antifriz demis ki:
aldatın aldatılın hayat aldatınca güzel
|
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
hırpık
|
''başlığı beğenmediysen yazmazsın'' bence söylenecek bir şey değil; sonuçta bu başlıklar herkese açık ve benim yazıp yazmamam kimseyi ilgilendirmez..veya nasıl yazdığım..saygı çerçevesinde yazdığım sürece!..
bi insanın aklı da 'ilişkisi' konusunda benim yaptığım kinayeyle karışacak kadarsa; o ilişkiden ben zaten şüphe ederim..
|
|
~ 559 gün
|
|
| |