ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  aldatmaya teşebbüs aldatma mıdır?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

hırpık
hırpık
dreamworks arkadaşım sen hiç aldatıldın mı? ya da teşebbüse uğradın mı...
~ 559 gün   mesajın adresini al  

b@htsız b3d3vi
b@htsız b3d3vi
öldürmeye teşebbüs öldürme midir? neden oda müebbetten başlıo peki?
aldatmak şerefsizliktir...

bloodlust
bloodlust
benim bir erkek olarak türlü anlamadığım kadınların erkekleri sürekli olarak aldatmaya meyilli adi yaratıklar olarak görmesi olayı... bu önermeye göre aldatan erkek adidir bütün kadınlarda melektir iyide benimle yatan hatun kişi farklı bir gezegenden gelmiş bir uzaylımıdır... bunu ben tek başıma yapmaktayım yada rüya görüyorumda benimmi haberim yok... asıl mantık şu kadında erkekte aldatır (eminim son kararım) ama erkekte genleri nedeniyle kendini kanıtlama dürtüsü ve çenesini tutamama orda burda "oglum dün bir hatun götürdüm afet bişi" şeklinde zevzekçe böbürlenme halleri fazlasıyla bulunduğundan sobelenme durumu ziyadesiyle olağan bir hal alır... (sobelendim biliyorum) bide erkekler fazlasıyla dürüst yaratıklardır aslında, içlerinde fazla sır barındırmazlar kadınlar gibi her haltı karıştırıp her şey olağan şekilde devam ediyormuş psikoljisini taşımakta zorlanırlar neticede fazla karmaşık bir yapıya sahip olmadıkları için her haltı karıştırıp ondan sonra orda burda ahlak hocası kesilecek kadar sağlam bünyeli olmadıklarından ve birazda deli cesareti sahibi olduklarından "yaptımsa ben yaptım ne var" gibi cümlelerde kurabilirler salaklıklarına verip mazur görmek gerekir...

çaağrı
çaağrı
aklından geçmesi de teşebbüs de yatmak da kalkmakda sms atmakda msnde iş atmakda aldatmaktır.ama böle başlıklara uyus oluom ya ne kadar popüler oldu bu aldatmak falan böle aldatanlar kendi vicdanına yansın.onlar ki bildiin yalancı düzenbaz insanlardır.hem kaybettikleri kazandıklarının yanında hiçbirşeydir.o aldatıcılar kendilerini aldatmaya devam etsinler...

dreamworks®
dreamworks®
hırpık arkadaşım bildiğim kadarıyla ''hayır''

b@htsız b3d3vi
b@htsız b3d3vi
aldatmak sadece yatmak mıdır?

bloodlust demis ki:

benim bir erkek olarak türlü anlamadığım kadınların erkekleri sürekli olarak aldatmaya meyilli adi yaratıklar olarak görmesi olayı... bu önermeye göre aldatan erkek adidir bütün kadınlarda melektir iyide benimle yatan hatun kişi farklı bir gezegenden gelmiş bir uzaylımıdır...

dreamworks®
dreamworks®
duygu nedir hissetmek nedir biliyo musun?ondan bahsediyoruz.

şimdi başka..

hırpık
hırpık
evet yahu böyle başlıklar açıldıkça aldatmayacaksa bile insanın aldatası geliyor.. ( ya da teşebbüs edesi.. )

b@htsız b3d3vi
b@htsız b3d3vi

sen hiç aldatıldın mı?

hırpık demis ki:

evet yahu böyle başlıklar açıldıkça aldatmayacaksa bile insanın aldatası geliyor.. ( ya da teşebbüs edesi.. )

çutee-libertine-
çutee-libertine-
hırpıkçım başlıgı gorunce aldatasın mı gelıyor ben mi yanlış okuyorum??
bu kadar basit mi ya hiçbiriniz sevmiyorsunuz gercekten sadece sevdiginizi sanıyorsunuz demektir bu o zaman..

bloodlust
bloodlust
ya ben aldatmaya teşebbüs etmedim!!sadce başlık açtım ve o rolde bi erkek canlandırdım..

b@htsız b3d3vi
b@htsız b3d3vi
sevdiğini sansa gene iyi.ama bence aşk ı ve ilişki oyun gibi görüyolar...bu kadar kolay mı?insan illa kazık mı yemeli bi şeylerin farkına varması için.
 2   ~ 559 gün   mesajın adresini al  

hırpık
hırpık
arkadaşlar burdaki kinayeyi görmüyorsanız daha da yapabileceğim bir şey yok benim...
 1   ~ 559 gün   mesajın adresini al  

b@htsız b3d3vi
b@htsız b3d3vi
madem öyle eğer başlığı beğenmediysen yazmazsın.kinayelerle falan uğraşarak milletin de kafasını karıştırma o zaman...sonuçta hassas bi konu.en azından bnm için öyle..

çutee-libertine-
çutee-libertine-
kinaye olmasına sevindim..goremedik valla o kadar garip şeyler duyuyorum ki aklım almayan..oh be su serptin:)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008