| |
bloodlust
|
bence diildir ama yine de görüşlerinizi almak istedim..
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
hırpık
|
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
lithium
|
aklından geçirmesi bile yeter bence..
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
İsİlwen İsİlra(*)
|
aldatmaya teşebbüs tam olarak aldatma olmasada yine de aldatmayla aynı şekilde değerlendirilmelidir...ne de olsa teşebbüs bi daha olmayacağına kim garanti verebilir?
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
abbas
|
sana yazan biriyle aldatırsan manitanı nefsi aldatmaya girer o zaman
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
ahmet altuğ
|
adam öldürmese de adam öldürme kastından ceza yiyebiliosa insan bu da aldatmanın hafif para cezası biçiminde değerlendirilebilir.
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
bloodlust
|
ya yapmayın arkadaşlar..çok katı düşünüyosunus..düşünsenize hiç bi şiy yapmamış,ortada bi fiiliyat yok bunun neresinde aldatma var ya..
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
gokkche
|
teşebbüsün gerçekleşememe sebebine bağlı..
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
İsİlwen İsİlra(*)
|
evet bencede ne olmuşta gerçekleşmemiş? kendi mi vazgeçmiş yoksa başka engeller mi ortaya çıkmış?
gokkche demis ki:
teşebbüsün gerçekleşememe sebebine bağlı..
|
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
bloodlust
|
engeller dielim(ne kadar yüssüzüm)
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
utanmaz'adam'
|
normalde adam öldürmeyi kafanda tasarlarsan,düşünürsen bu suç sayılmaz..teşebbüs edersen suç olur..
aldatmaya da teşebbüs edersen,demek ki bir girişimde bulunuyorsun demektir..yani zaten aldatıyorsun..kendini neden boşuna kandırıyorsun kii...
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
çutee-libertine-
|
fırsatı bulsa aldatacak demek oluyor bu!
bloodlust demis ki:
engeller dielim(ne kadar yüssüzüm)
|
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
bloodlust
|
belki de aldatmas..o anda sevgilisini gerçekten sevdigi kafasına dank eder.olamaz mı?
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
İsİlwen İsİlra(*)
|
hangi an sen de buna bi açıklık getir?
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
çutee-libertine-
|
ay yok ben anladımm..bu düşünme falan değil bariz fırsatı kaçırmış belkilere kaldıysak ohoo..yok yok bu kafayla bu ilişki yurumeezzz
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
iy@z
|
aldatmaya teşebbüs ceza hukukunda ki adam öldürmeye teşebbüsle aynı niteliktedir. yani ceza sı aldatmadan daha az ama muhakkak bi neticesi olması gereken bi durumdur...
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
İsİlwen İsİlra(*)
|
bencede bu fırstaı kaçırmış ama vicdan azabıda var niye böle bi şeye teşebbüs ettim diye...
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
bloodlust
|
ya herhangi bi an işte..mesela kızı öpcektir yada ne bilim başka bi şiy işte..son anda der "yok bea bu işler bana göre diil"..demek istediim teşebbüs aldatmak olmamalı bence ki çogu kıs böle düşünüyo..şimdi çıkıp biri dese kız arkadaşın sana böle bi şiy yapsa ne derdin?bilmiyorum(:düşünmem lazım biraz..
|
|
~ 542 gün
|
|
| |
dreamworks®
|
aldatmak beyinde mi başlar? genital bölgede mi?
|
|
1 ~ 542 gün
|
|
| |
lithium
|
hıyaaahhaayytt burun buruna bile gelemez.. ne demek tam öpecekken vazgeçmiştir falan.. sen kendini koysana kzın yerine ya.. kız ark.ın bi çocuu tam öpecek vazgeçio...?!
|
|
~ 542 gün
|
|
| |