| |
manas
|
e2 de kumandadaki yerini aldı cnbc-e nin ufak kardeşi sanırsam ama biraz format değişik gibi futbol maçları filan var.
|
|
~ 557 gün
|
|
| |
dreamworks®
|
ahhh ah bi kablolu tv'im bile yok:(( seyredenler anlatsın bari şu oldu bu oldu diye:))
|
|
~ 557 gün
|
|
| |
bonaventure
|
|
|
~ 557 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
ya bizde çıkıyodu .. şimdi çıkmıyo :S dizilerin eski bölümlerini izlerdik.. güzel kanal da dublajlı ya..
|
|
~ 557 gün
|
|
| |
bonaventure
|
cnbc-e nin düblaj versiyonu.
gayet mantıki
benim gibi gözü görmeyip 37 ekran tiviyle hayatını idame ettirmeye çalışanlara...
|
|
~ 557 gün
|
|
| |
william wallace
|
kanal açılalı epey oldu. prison breakin ilk sezonlarını ordan tekrar izlemek zevkliydi baya. ama ikinci sezon cnbc-ede başlayacağı için e2de yayını kaldırmışlar heralde...
|
|
~ 557 gün
|
|
| |
suit up!
|
daha cuma ya da c.tesi gecesi izledim ben prison break'i e2'de...
güzel kanal bence, iyi olmuş yani...
nip/tuck , csi: ny,bi de two and a half man'i cnbc-e de izlemiş olmama rağmen gene izliyorum
william wallace demis ki:
kanal açılalı epey oldu. prison breakin ilk sezonlarını ordan tekrar izlemek zevkliydi baya. ama ikinci sezon cnbc-ede başlayacağı için e2de yayını kaldırmışlar heralde...
|
|
|
~ 557 gün
|
|
| |
phebe
|
tüm diziler dublajlı diil desperate housewives war ösellkle aklmda kalan ama hepsi diil.. Ama en güseli bu gün itibaryle dexter yayınlanmaya başlııcak... Ayrıca e2 kabloluda yok die biliorm ben uydudan yayn yapıo sadece...
|
|
~ 557 gün
|
|
| |
mojo child
|
favori kanalim kesinlikle
ozellikle sabah programlari flan super ustu
zaten ellen degeneres e hayranim
ya bi insan bu kadar sempatik olabilir
en buyuk hayalim ilerde onun gibi bi karim olmasi
umarim olur:)
|
|
~ 557 gün
|
|
| |
fatihyilmaz
|
|
|
~ 557 gün
|
|
| |
lillian
|
|
|
~ 557 gün
|
|
| |
buraak
|
kahrolsun star atv show kanal d hepiniz boşsunuz
|
|
~ 557 gün
|
|
| |
phebe
|
dexter fena diil gibi.... de böle yeni başka başka disiler koyarak e2 cnbce nin çocuğu olmaktan zmnla çıkıcak umarm... Bizde bu vesileyle güsel diziler islmeye dwm edicez.. :)
|
|
~ 556 gün
|
|
| |
aeon
|
ya bu e2 kabloluda yok dimi:( ühü:
zaten cnbc-e derginin yanında tanıtım dergisini veriyolar izleyemiyorum kıskanıyorum:(
|
|
~ 556 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
cnbc-e'nin amcaoğlu o:))...valla ben seviyorum çok kaliteli kanal.ellen fln da var orda.soracıma the oc vardır efem:))hollyoaks fln filan severim yani:)
|
|
~ 128 gün
|
|
| |