ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  ben değil kader
lennie gel sana seker verecem lennie mekan farki zaman ten uyumu kader sen ben
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

h@nde
h@nde
bır ilişki ben değil kader bunu gerektırıyor dıye bitirilmişse ne denmek istenmiştir ve adam eger gercekten kopalım derken arayıp soruyor kader bahanesı arkasına saklanıyorsa zaman mekan ve tem uyumu farklılıkları var deyıpte hala sızi sevdğini kopalım derken söylüyor ağlıyorsa bu ne demektir? böyle bir durumla hiç karsı karsıya kaldınızmı?kalsanız ne yapardınz?(sizde onu canınızdan vazgececek kadar cok sevıyorsunuz bu durumdayken yasadıgınızı dusunun)
 1   ~ 560 gün   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
kader diyemessin kendin ettin..
~ 560 gün   mesajın adresini al  

çaağrı
çaağrı
ya erkek adam kader dermi yaf :D çok kolpa ya kader mader direk nedenleri söylenir ayrılınır.walla kıs içinde zor adam kader dio kadere ne gibi bi döndürme şekli uygulanabilirki kaderini .ikim desen hmmm olmas.ama zaman mekan ten farklılıkları kaliteli bahaneler.ayrıca şu da ayrı bi sorun zaman mekan ten farkı olan birini nie canından çok sevion nasıl canından çok sefoon :S

abbas
abbas
kaderin senin ellerinde

utanmaz'adam'
utanmaz'adam'
rakı kederden,keder kaderden..

h@nde
h@nde
ya olaya cıddı olarak yaklasırsanız sevınırım.:(

hırpık
hırpık
lenniecim güzelim; bak ''her derdinizi dinleyen kim?'' başlığına da yazdığım gibi senin dinlenmeye dertleşmeye ihtiyacın var ben her daim burdayım ve seni dinlemeye hazırım güzelim..bunu bil tamam mı? =))

boşver sen bunları; başlık açıp da ne yapacaksın.. :P

shepnem&zeki müren
shepnem&zeki müren
lennie neden soruosun fikrimizi gerçekten önemsediiini sanmıorum

h@nde
h@nde
ınsan ne yapar boylesıne bır durumda veya boyle soyleyen bırı ne demek ıstemıstır bunu anlamaya calsııyorum

dreamworks®
dreamworks®
uzaklaşırdım lennie.. böyle saçma sapan bi bahane olamaz..

abbas
abbas
Kader nedir ? Senin eline tek renkli gelmesidir.. Ama sen o tek renkliyle batmamak senin elindedir.. He burda çok ince bi ayrıntı daha var; senin batmaman da başkalarının elindedir. Yani onlar senin ele göre kağıt yürürse sen de bunu takip edip bi iki hamle yaparsan çıkarsın

h@nde
h@nde
ya arkadaslar ben değil kader bizi bu hale getırdı dıyen bırı ne anlatmak ıstıyor olabılır?

dreamworks®
dreamworks®
belki biraz ağır olabilir ama aklıma bu geldi.. senden kopmuş ve bunu sana, seni kırmadan söylemek istiyo olabilir..ama nasıl bi insandan bahsettiğini bilmiyoruz tabi..

the_ruach
the_ruach
ya pişmandır yada birini bulamamıştır demek gelior içimden kaderin ne sucuvar. madem kader, bi daha aynı hatayı yapmaz mı? ona nasıl güvenebilisin:S ayrıca kaderdiyip kendi gitmiş kadere yüklemiş sucunu kendisi neden kadere karsı koymamış bu kadar cesur değilse neden hala uğraşıyor karşı tarafa hala üzüntü mü vermek istiyor
bence bunu tek sebebi var: kendini boşlukta hissediyo brini bulsun vaz geceer bence

manas
manas
leniye fan clup açacam hala daha izin vermiyor...
 1   ~ 560 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008