ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > statü sorunsalı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa      şu anda 61 - 63

souvereign jr.
souvereign jr.
acaba benim statüm ne?
3 Temmuz 2008 21:50   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
ben de astsubay yada uzman çavuşlarla çıkan kızları anlamam..tüm askerliğim bunların çapkınlık hikayesini dinlemekle geçti..hani gerçek te ne ünivler bitirmiş kızlar bunlarla çıkıyor ya..
3 Temmuz 2008 22:24   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
kişilerde olmasa bşiile cevre baskısı oluşuyor. kavelerde yada bir yerlerde verilen ara gazlar filan of of of. bi de maaşı fazlasya hatunun, erkekte doldurşa meyilliyse boşanmaya kadar gider. bizim toplumda statü önemli. misal 3 aylığına ücretli öğretmenlik yaptım, askeri ücretle sskya bağlısın, işcilikten pek bir farkı da yok biraz forsun dışında, millet kimbilir ne sanıyor, rahmetli dedem meslek sahibi olduğumu sanarak öldü. türk halkının gözünde bazı meslekler yüksek statüde maaştan bağımsız bunlar misal bir doktorla berabersen aldığın maaş ne olursa olsun sosyal ortamlarda ezilirsin . nedeni de yok aslında, özellikle devlette bir mevkiin varsa ulaşılmaz görülüyorsun, mevkinin ne olduğu önemsiz. senden kat be kat fazla kazanan reklamcı bir eşin var diyelim, onu kimse adamdan saymaz seni sayar. şekilciyiz millet olarak
4 Temmuz 2008 00:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa      şu anda 61 - 63

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008